Makaleler
17
Kampanyayı kullanmadan önce uygulamadan katılmanız gerekiyor haberiniz olsun, sonra vay efendim neden gelmedi demeyin. :D
Maksimum 500 TL kazanabilirsiniz bu kampanya ile, detaylar görselde. 20 Haziran son gün.

Dosya Ekleri

• 1748725857486.webp
    1748725857486.webp
    62,1 KB · Görüntüleme: 366
  • 1748725869184.webp
    1748725869184.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 257
Son düzenleme:
Tam gece saat 00.01'de İyzico'ya yazdığım destek talebine mesaj gelmiş mi diye kontrol edeyim dedim bununla karşılaştım koşa koşa gelip konu açtım her 2 forumda da :D

ben müşteri hizmetlerine sordum bu kampanyalardan gelen puan paralarını nerelerde kullanabiliriz? Marketlerde Trendyol'da veya farklı herhangi bir platformda kullanabiliyor muyuz? Yoksa sadece iyizco ile öde seçeneği olan site ya da mağazalarda mı kullanabiliyorsun? ya bana dediğin şey iyzico olan yerlerde tek kullanabilirsiniz. açıkçası pek mantıklı yan yok bu kampanyaya katılmanın gelen parayı kullanabileceğimiz öyle pek iyi yerler yok.

ben müşteri hizmetlerine sordum bu kampanyalardan gelen puan paralarını nerelerde kullanabiliriz? Marketlerde Trendyol'da veya farklı herhangi bir platformda kullanabiliyor muyuz? Yoksa sadece iyizco ile öde seçeneği olan site ya da mağazalarda mı kullanabiliyorsun? ya bana dediğin şey iyzico olan yerlerde tek kullanabilirsiniz. açıkçası pek mantıklı yan yok bu kampanyaya katılmanın gelen parayı kullanabileceğimiz öyle pek iyi yerler yok.
Gelen parayı sanal kart açıp istediğin sitede kullanabilirsin.

İstediğin zaman Vodafone Pay'e çekebilirsin. ATM'den QR ile çekersin sonra.