• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Bankacılık İyzico ve Parolapara ile en az 1.000/1.250 TL cashback! (Gaming.Gen.TR)

İsimbulamajim

Üstün
GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:

1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.

Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)

Hocam bu kadar fazla nasıl oluyor ya? Diğerleri de sağ olun çok iyiydi ama bu inanılmaz gibi. Vallahi biraz korktum. Elinize sağlık.

Bayram alışverişi indirimi GG üzerinden yapılan alışverişlerde olmuyor sanırım bu yüzden %25'in bi etkisi olmuyor.

Ben ahmaklık edip decathlon`dan ayakkabı aldım parolapara artı iyzico ile 500 TL ilk alışverişten yararlanamadım siz öyle ahmaklık etmeyin arkadaşlar. Uygulama da hangi sitelerden edince 500 TL geldiğine bakın. Para anında geliyor bu arada. 350 TL iyzico`ya geldi ona hamburger sipariş ettim 500 parolaparaya da fatura ödedim.

iyzico ile ilk öde kampanyasına katılmadığım halde iyzicoyu aktif olarak kullanıyordum ben, kampanya açıkta görünüyor birazdan mouse sipariş geçeceğim GG üzerinden bakalım cashback alabilirim umarım.

Parolapara sanal kartını kullanarak öde kullanmadıysan yine 500 ordan iyzico`dan da %25 alırsın.

Parolapara kullanmadım da bunların NVI,Gelir datasını falan toplaması bi ilgincime geldi açıkçası
Açıkcası zaten bütün bilgilerimiz herkesin elinde artık o yüzden biraz bile indirim bana yararı varsa kullanıyorum. Zaten cashback falan kullanan birinin çok parası olmadığı için kullanıyor ve 500+500+250 TL az değil yani.

Ne alınır sizce? Ufaktan ucuzdan PC toplayayım diyorum. 200 TL altına PSU geliyordu. Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…