Bunu nasıl kullanıyoruz ya, çok karmaşık geliyor yapmak. Nasıl nereden ne yaparak kazanacağız bunu?
Iyzico ve parolapara uygulamarını telefonuna indirip kayıt olman gerekiyor daha sonra örnek olarak Wraith sitesinden 2500TL'lik bir klavye almak istedin öncelikle parolaparada sanal kart oluşturup hesabına 2500 TL yatırıyorsun ödeme sayfasında Iyzico ile öde bölümüne girip Iyzico'ya kayıt olduğun telefon numaranı oraya yazıyorsun daha sonra kart bilgileri kısmına da parolapara kart bilgilerini giriyorsun ve işlem tamamdır. Iyzico ve parolapara ayrı ayrı olarak sana cashback atıyor Iyzico 500TL parolapara 400TL olarak. Ayrıca Iyzico'dan paranı çekemiyorsan fakat parolaparadan çekebiliyorsun.

Parolapara'yı kullandım daha önceden o yüzden buna dahil edemem büyük ihtimalle ancak anladığım kadarıyla Iyzico ile ödeme seçeneğini seçersem her halükarda 500 TL indirimi alıyorum, doğru mudur?
Evet. Daha önce Iyzico kullanmadıysanız ilk alışverişe özel 500 TL cashback atıyor ama unutmayın, Iyzico'dan o parayı çekemiyorsunuz. Sadece harcayabiliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parolapara yı bilmiyorum ancak iyizico yu bayağı inceledim kampanyaları birleştirirme kendi içinde imkansız 500 TL bazı mağazalar var ve İtopya bunlardan biri değil ve Gaming.Gen.TR'de bayağı ürünler ayarlanmış gördüm birkaç kişi klavye alabilmiş ve sınırlı sayıda diyorlar benim kanlımca parolapara ayrı tutuyorum fikrim yok ancak iyizico yerine düzgün indirimleri beklemeniz daha mantıklı.

Anladığım kadarı ile iyizico Amazon veya Hepsiburada gibi büyük marketlere karşılık olarak çıkmış bir şey küçük mağazaları kendi içinde toplayıp nasıl Amazon kendi içinde kampanyalar sunuyorsa küçük marketler toplanıp kendi içinde kampanyalar yapmışlar ancak her kampanya içlerinde ki bazı mağazalara özel bu yüzden kampanyaları birleştirmek çok zor. Mağazalar da sundukları ürünleri kampanyalara göre düzenliyor zaten.

Parolarapara Papara gibi düşünebilirsiniz bankacılık gibi size sözleşme kimlik doğrulama yaptırıyorlar sizde sanalkart gibi uygulamayı kullanmanız isteniyor.

Son düzenleme:
Parolapara yı bilmiyorum ancak iyizico yu bayağı inceledim kampanyaları birleştirirme kendi içinde imkansız 500 TL bazı mağazalar var ve İtopya bunlardan biri değil ve Gaming.Gen.TR'de bayağı ürünler ayarlanmış gördüm birkaç kişi klavye alabilmiş ve sınırlı sayıda diyorlar benim kanlımca parolapara ayrı tutuyorum fikrim yok ancak iyizico yerine düzgün indirimleri beklemeniz daha mantıklı.

Anladığım kadarı ile iyizico Amazon veya Hepsiburada gibi büyük marketlere karşılık olarak çıkmış bir şey küçük mağazaları kendi içinde toplayıp nasıl Amazon kendi içinde kampanyalar sunuyorsa küçük marketler toplanıp kendi içinde kampanyalar yapmışlar ancak her kampanya içlerinde ki bazı mağazalara özel bu yüzden kampanyaları birleştirmek çok zor. Mağazalar da sundukları ürünleri kampanyalara göre düzenliyor zaten.

Parolarapara Papara gibi düşünebilirsiniz bankacılık gibi size sözleşme kimlik doğrulama yaptırıyorlar sizde sanalkart gibi uygulamayı kullanmanız isteniyor.
Amazon veya hepsiburada'ya karşılık çıkmış gibi bir durum yok hocam, iyzico türkler tarafından kurulan sonradan hollanda'ya satılan(yanlış bilmiyorsam) bir ödeme altyapı sistemi. Genelde e ticaret siteleri kullanıyor. Adamlar zaten kılını kıpırdatmadan her siparişten para kazanıyor en az ölüsü %2,5.. Bu tür kampanyalar onların çerez parası, yukarıda soranlar olmuş bu paralar nereden geliyor diye.

Amazon veya Hepsiburada'ya karşılık çıkmış gibi bir durum yok hocam, Iyzico türkler tarafından kurulan sonradan Hollanda'ya satılan(yanlış bilmiyorsam) bir ödeme altyapı sistemi. Genelde e ticaret siteleri kullanıyor. Adamlar zaten kılını kıpırdatmadan her siparişten para kazanıyor en az ölüsü %2,5.. Bu tür kampanyalar onların çerez parası, yukarıda soranlar olmuş bu paralar nereden geliyor diye.

Hocam zaten adamlar savaş açmış anlamını çıkarmışsın benim dediğim ticari rekabet önceden mağazalar Amazon gibi büyük marketler üzerinden satıyorlardı ama orada kendi ürünlerini öne çıkaramıyorlar örnek Amazon hep kendi sattığı ürünlere yönlendiriyor yoksa az mantığını kullanırsan iyizico hangi ihtiyaçtan ortaya çıkmış anlayabilirsin özellikle anlaşmalı oldukları yerlere bak.