Valör tarihinde para yatar dediler sürekli Ziraat tarafı valörle alakası yok durumun dedi. Ben de ne yapacağımı anlamadım. Geçen hafta yine havale ile attım parayı ama bu sefer olmuyor, para ortada kaldı. Yarını beklemekten başka çarem yok.
Valör tarihinde para yatar dediler sürekli ziraat tarafı valörle alakası yok durumun dedi. Ben de ne yapacağımı anlamadım. Geçen hafta yine havale ile attım parayı ama bu sefer olmuyor, para ortada kaldı. Yarını beklemekten başka çarem yok.
Müşteri hizmetlerine uygulama üzerinden sorunsuz bir şekilde bağlandım ama o kadar berbat bir iletişimleri var ki telefonla aramak daha iyi.
Arkadaşlar, bu arada saat 00.00'ı geçtikten sonra yatırdığım para İyzico hesabıma yatırıldı ama yine de o berbat müşteri hizmetleri yüzünden indirim de olsa kullanmamayı tercih edeceğim İyzico'yu.
Müşteri hizmetlerine uygulama üzerinden sorunsuz bir şekilde bağlandım ama o kadar berbat bir iletişimleri var ki telefonla aramak daha iyi.
Arkadaşlar, bu arada saat 00.00'ı geçtikten sonra yatırdığım para Iyzico hesabıma yatırıldı ama yine de o berbat müşteri hizmetleri yüzünden indirim de olsa kullanmamayı tercih edeceğim Iyzico'yu.