Öyle bir şey gözükmüyor cüzdan kısmında. En son yemek söyledim, hareketler kısmında da o gözüküyor.
Dekontu maillerine attım ama oradan da dönüş yapmadılar. Berbat bir müşteri hizmetleri var gerçekten.

Para yuklenin altında gözükür.
Hayır, gözüken bir şey yok. Limitimin 2500 olduğunu sanmıyorum, kimlik doğrulaması falan yaptıktan sonra.

Valör tarihinde para yatar dediler sürekli ziraat tarafı valörle alakası yok durumun dedi. Ben de ne yapacağımı anlamadım. Geçen hafta yine havale ile attım parayı ama bu sefer olmuyor, para ortada kaldı. Yarını beklemekten başka çarem yok.

Parolapara kullanın bence onu kullanıyorum 3 aydır anında para geliyor canlı desteğe baglanmadan hesabımi silebilirim telefonla arayıp işimi halettim kaç defa.

Ben zaten kullandım sildim müşteri hizmetlerine bağlanmak imkansız.
Müşteri hizmetlerine uygulama üzerinden sorunsuz bir şekilde bağlandım ama o kadar berbat bir iletişimleri var ki telefonla aramak daha iyi.

Arkadaşlar, bu arada saat 00.00'ı geçtikten sonra yatırdığım para İyzico hesabıma yatırıldı ama yine de o berbat müşteri hizmetleri yüzünden indirim de olsa kullanmamayı tercih edeceğim İyzico'yu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetlerine uygulama üzerinden sorunsuz bir şekilde bağlandım ama o kadar berbat bir iletişimleri var ki telefonla aramak daha iyi.

Arkadaşlar, bu arada saat 00.00'ı geçtikten sonra yatırdığım para Iyzico hesabıma yatırıldı ama yine de o berbat müşteri hizmetleri yüzünden indirim de olsa kullanmamayı tercih edeceğim Iyzico'yu.

Zaten kampanya olmasa çöp.