İnsanların altında "İzle" yazısı görünce bir garip hissediyorum açıkçası. Eğer yapılabiliyor ise "Takip et" ve "Takipten çık/Takip ediliyor" olarak değiştirilse çok güzel olurdu.
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Problem değil ama çok fazla artılama almış, demek ki pek çok insanı tilt ediyor bu durum. Ben de desteğimi koyayım. Sonuçta takip et veya izle olarak kalması benim için fark etmiyor. Siz mutlu olun.
- Makaleler
- 7
İzleme kullanımı takip ile değiştirilmiştir.
"Gözetle" olarak değiştirilsin. "Takip et" ne? Instagram hesabı takip ediyoruz sanki.
"Gözetle" olarak değiştirilsin. "Takip et" ne? Instagram hesabı takip ediyoruz sanki.
Bu hiç olmadı ya sanki.
Bildirimler değişmemiş sanırım. Biraz garip duruyor.
Eki Görüntüle 10883
Bana çok garip hissettiriyordu. Hatta TP'de ilk zamanlar birisi profilime bakıyor sanıyordum. "Takip et" anlam karmaşasını giderecektir.
- Makaleler
- 3
Peki konu izleme de bundan nasibini alır mı? Sonuçta onun İngilizcesi watch/unwatch.
Konu izleme zaten "Konuyu takip et" diye geçmiyor mu?Peki konu izleme de bundan nasibini alır mı? Sonuçta onun İngilizcesi watch/unwatch.
- Makaleler
- 3
İzleme olsun diyorum ben de. Herhalde konular gidip biri beni izledi diye konu açmazKonu izleme zaten "Konuyu takip et" diye geçmiyor mu?