Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Ilk basta bana da biraz garip gelmisti ancak hikayede ilerleyince alistim. Nadir ozgun isekailerden biridir. 3. sezonu izleseniz boyle demezdiniz . Yazar costurmus 3. sezonda.
Galiba tek felsefi ve acı verici olarak ben ve bir arkadaş yazmış.Felsefi veya acı verici olarak en iyi bulduğunuz yapım nedir?
AceTeq
Üstün
Ilk basta bana da biraz garip gelmisti ancak hikayede ilerleyince alistim. Nadir ozgun isekailerden biridir. 3. sezonu izleseniz boyle demezdiniz. Yazar costurmus 3. sezonda.![]()
İzledim ama bir karakter ne kadar acınası olabilir onu anladım sadece. İsekai'nin en acınası karakteri Subaru. Anime eğlenceli miydi evet eğlenceliydi ancak ana karakter değildi.
Naruto ve One Piece izlemedim bunlar büyük eksi ama Bleach dahil 120 anime bitirmişimdir. Aralarında hatırladıklarımdan Tensai Slime ayrı bir hoşuma gitmişti. Over Lord'da izledim ama aşırı OP saçma geldi. Bir tane daha vardı öl dediği zaman adamı evrenden silen bir karakter oda aşırı saçmaydı ama izledim. Eminence Shadow'da hoşuma gitmişti epey. Sonra Railgun vardı o da güzeldi. Hatırladıklarım şimdilik bu kadar.
Son düzenleme:
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İzledim ama bir karakter ne kadar acınası olabilir onu anladım sadece. İsekai'nin en acınası karakteri Subaru. Anime eğlenceli miydi evet eğlenceliydi ancak ana karakter değildi.
Emin misiniz? Ana karakter hakkındaki düşüncelerimiz tamamen zıt. Ana karakter biraz daha güçlü ilginç olsun istiyorsanız re Zero if hikayelerine bakın derim. If hikayeleri kritik noktalardaki seçimleri erdemler yerine günahlar ile yapmasından ilerliyor.
tamam 2. sezonda biraz ezmiş olabilirler karakteri ancak animedeki tüm karakterler tarafından saygı duyulan bir ana karakerdir Subaru. Ha kör kütük aşık olması karşı tarafın hoç pas vermemesi ayrı saçmalık katılıyorum ona.
AceTeq
Üstün
Emin misiniz? Ana karakter hakkındaki düşüncelerimiz tamamen zıt. Ana karakter biraz daha güçlü ilginç olsun istiyorsanız re Zero if hikayelerine bakın derim. If hikayeleri kritik noktalardaki seçimleri erdemler yerine günahlar ile yapmasından ilerliyor.
tamam 2. sezonda biraz ezmiş olabilirler karakteri ancak animedeki tüm karakterler tarafından saygı duyulan bir ana karakerdir Subaru. Ha kör kütük aşık olması karşı tarafın hoç pas vermemesi ayrı saçmalık katılıyorum ona.
Güçten kastım sadece stratejik zeka değil. Büyü ve fiziksel güç olarak aşırı zayıf hatta yok. Ayrıca neden hala eşofman ile geziyor anlamadım acayip gıcık oldum.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Güçten kastım sadece stratejik zeka değil. Büyü ve fiziksel güç olarak aşırı zayıf hatta yok.
Güçlü karakter + ölümden dönme yeteneği= manasız bir seri. Karakterin olayı o zaten.
seeraddar
Yetkin
Genel olarak herkes popüler serileri tercih etmiş. Türkiye'deki popüler serilerin nasıl olduğunu biliyoruz zaten. Türkiye'de kimsenin ismini bilmediği özgün dediklerimizden çok daha özgün ve iyi seriler var ama bilen yok.Galiba tek felsefi ve acı verici olarak ben ve bir arkadaş yazmış.
AceTeq
Üstün
Güçlü karakter + ölümden dönme yeteneği= manasız bir seri. Karakterin olayı o zaten.Sevmemenizi anlıyorum ancak benim için karakterin böyle olması daha izlenebilir kıldı animeyi.
Cadı sağolsun. Diğer cadılar da bir iki tutam büyü gücü filan ataydı zahmet olurdu ama.
İtachi Uchiha
Yetkin
Bütün büyük animeleri izledim. OP, Naruto, Bleach ve Dragon Ball serileri. Her birinin içerisinde beni derinden etkileyen karakterler oldu. Ama en çok etkilendiğim animeyi seçemem. Sayamayacağım kadar ağladığım ve güldüğüm yerler oldu. OP'de Ace'in ölümü. Naruto'da İtachi, Shisui ve Naruto'nun ailesiyle ilk karşılaştığı sahneler. Your Lie İn April animesinde resmen gözyaşlarım yağmur olmuştu, bir ağlamıştım. Daha sayamayacağım kadar çok var.