ih4terain

Başarılı
İzmir Balçova’dayım. Bulunduğum mahallede TT Fiber yok; Superonline fiber sözde mevcut ancak aktif değil. Şu anda Kablonet 100/20 kullanıyorum, fakat ping değerlerinden memnun değilim.

Bugün öğlen, komşumun kulaklarını çınlatacak kadar yüksek bir matkap sesine uyandım ve gördüm ki bizim binaya TurkNet ekipleri fiber kabloları döşüyor.

Taahhüdüm 30 Aralık’ta bitiyor ve bu tarihten sonrasına kalmadığı sürece sorun değil.

Sizce 2–2,5 ay içinde altyapı aktif olur mu?

İzmir balçova'dayım. Bulunduğum mahallede TT fiber yok; Superonline fiber sözde mevcut ancak aktif değil. Şu anda Kablonet 100/20 kullanıyorum, fakat ping değerlerinden memnun değilim.

Bugün öğlen, komşumun kulaklarını çınlatacak kadar yüksek bir matkap sesine uyandım ve gördüm ki bizim binaya TurkNet ekipleri fiber kabloları döşüyor.

Taahhüdüm 30 Aralık'ta bitiyor ve bu tarihten sonrasına kalmadığı sürece sorun değil.

Sizce 2–2, 5 ay içinde altyapı aktif olur mu?

Guncelleme: Ekipler bugün apartman ici kutuyu yerlestirdi, kendilerinin verdigi bilgiye gore ortalama 15 gun icerisinde hat aktif olacakmis.

Son düzenleme:
İzmir Balçova’dayım. Bulunduğum mahallede TT Fiber yok; Superonline fiber sözde mevcut ancak aktif değil. Şu anda Kablonet 100/20 kullanıyorum, fakat ping değerlerinden memnun değilim.

Taahhüdüm 30 Aralık’ta bitiyor ve bu tarihten sonrasına kalmadığı sürece sorun değil.

Sizce 2–2,5 ay içinde altyapı aktif olur mu?

Guncelleme: Ekipler bugün apartman ici kutuyu yerlestirdi, kendilerinin verdigi bilgiye gore ortalama 15 gun icerisinde hat aktif olacakmis.
  • TurkNet ekipleri, altyapı kurulumunu tamamlamak üzere olduğu ve apartman içi kutuyu yerleştirdikleri için, tahminlerinizin doğru çıkma olasılığı yüksek.
  • Ekiplerin verdiği bilgiye göre, hatın aktif hale gelmesi belirtilen süre içinde, yani ortalama 15 gün içinde gerçekleşecektir.
  • Bu durumda, taahhüt süreniz olan 30 Aralık’tan önce altyapının aktif olma ihtimali var.

Sonuç olarak, 2-2,5 ay içinde aktif olma olasılığı oldukça yüksektir ve muhtemelen 15 gün içinde bağlantınızı kullanmaya başlayabileceksiniz.