İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Cemil Tugay CHP'den istifa etti

Makaleler
21
Yer
TRABZON/OF
İzmir'den böyle bir haber gelmesi açıkçası çok kötü oldu.

İzmir'den böyle bir haber gelmesi açıkçası çok kötü oldu.
Gayet olumlu aslında. Mutlak Butlan karşıtı birisi ve tepki olarak istifa etti. Ama ilk başta istifa etmeyeceğini belirtip sonra istifa etmesi garip geldi ama her gün farklı bir durum ortaya çıkabilir, olabilir. Özgür ÖZEL yeni parti kuracaksa veya yeni mevcut bir partiye geçiş yapacaksa istifa eden Milletvekilleri ve Belediye Başkanları o partiye geçiş yapacak buna İzmir dahil. Umarım yakında operasyon görmeyiz belediyeye.

İstifa edip karşı partiye geçişi olsa zarar vermez mi?

Hocam, başkanlıktan istifa etmedi, CHP’den istifa etti; yani şu an bağımsız belediye başkanı olarak görevine devam ediyor.
Evet şimdi fark ettim. O zaman böylelikle CHP parti olarak İzmir'i kaybetmiş oldu.

Hocam, başkanlıktan istifa etmedi, CHP'den istifa etti; yani şu an bağımsız belediye başkanı olarak görevine devam ediyor.

Bu yukarıda yazdığımın gerçekleşme ihtimali hiç yok mu hocam?

Of, hiç umurumda değil ya. Şu devasa potansiyeli harcayıp, şehrin hiçbir yeriyle adamakıllı ilgilenmeyen bir bakanın aldığı karar beni zerre ilgilendirmiyor. CHP, İzmir'i garanti gördüğü için hiçbir şey yapmıyor, hatta vaat bile vermiyorlar artık. Seçilen kişi oturuyor, parayı kaldırıyor gidiyor. Ne ulaşımı iyi, ne hizmeti iyi, ne denetim var, ne herhangi çevre çalışması var, yok da yok arkadaş, say say bitmez. İzmir, başka partiye geçmeli ki yeni gelen kişi yerinin garanti olmadığını bildiği için tüm gücüyle çalışıp şu şehri düzeltsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…