İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Cemil Tugay CHP'den istifa etti

Hocam olsa bile meclis üyelerinin çoğunluğu CHP'li olacağı için belediye tamamen AKP'ye geçmiş gibi bir durum oluşmaz diye düşünüyorum.

Bilemedim @Heitaus bu arkadaşta zaten kısmen haklı. Çoğu şehre göre ulaşımı ve hizmetleri iyi. Ama şehirin daha fazla potansiyeli var. Koskoca İzmir böyle kalmamalı diye düşünüyorum. Herkes çöp kokularından şikayetçi. Eskiden İstanbul ile alay ederlerdi sokaklar çöpten geçilmiyor diye. Mükemmel değil ama kalan tüm illerden iyi olduğu aşikar belli. İzmir de bu konuda en azından Ankara'dan sonra 3. olmalı diye düşünüyorum. Hizmet olarak bize tapsınlar falan demiyoruz. Sadece adamakıllı ulaşım, düzgün asfalt yollar, düzgün kaldırımlar ve düzgün çevre dizaynı ile hem tasaruflu hem de pratik şekilde güzel yerlere gelebilir. Özellikle çevre dizaynı yazdım çünkü bazı yerler oyun bug'ı gibi ağaç ile direk dip dibe.

İzmir, dünyanın en büyük köyüdür hocam. Ve Türkiye'nin de en kirli şehridir, iddia ediyorum.

İyi Parti - Zafer Partisi bu partilerin gelmesi makul İzmir için. AK Parti ve MHP dokunmasın İzmir'e. Ama tüm ihtimaller maalesef imkansız..

İzmir, dünyanın en büyük köyüdür hocam. Ve Türkiye'nin de en kirli şehridir, iddia ediyorum.
Abartma hocam sen de o kadar az değil. Dünyanın en kirli şehirlerinden biridir. Yerli hindistanımız maşallah. Sebebi de belli. CHP’nin belediyeciliği. Muhtemelen bu haberden sonra yollardaki çukurlar kendi kendiliğine kapanmaya ve çöp kokuları gitmeye başlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…