Bizim klasik Türk halkı. Git geleceği olmayan serseri zibidi kekolarla sevgili ol “Allah ikiye ayırmasın (ortadan)”
Düzgün erkekler zaten yabancı kızlarla aşk yaşıyorlar. Hak eden hak ettiğiyle yaşar.
15 Yaşında bir kız çocuğu, 15 yaşında bir erkek çocuğu, nereden bilebilir? Saçmalamayın gözünü seveyim. O yaşta bir çocuk sadece bu tür şeyleri bilir davranışları üzerinden nasıl psikolojik analiz kassın?
Ha 20'li 30'lu yaşlarda olsalar, o zaman kasabilecek akla sahipsin, ancak küçücük bir çocuk nereden bilsin böyle şeyleri?
Ayrıca gençliğin çivisi çıktı falan diyenler, tek bir ruh hastası altından böyle bir genelleme yapacaklarsa bundan 20 yıl önce kendi nesilleri sol - sağ diyerek birbirlerini vuruyorlardı, bu ruh hastası yoktan var olmadı yani.
15 Yaşında bir kız çocuğu, 15 yaşında bir erkek çocuğu, nereden bilebilir? Saçmalamayın gözünü seveyim. O yaşta bir çocuk sadece bu tür şeyleri bilir davranışları üzerinden nasıl psikolojik analiz kassın?
Ha 20'li 30'lu yaşlarda olsalar, o zaman kasabilecek akla sahipsin, ancak küçücük bir çocuk nereden bilsin böyle şeyleri?
Bilmediği için uzak durmalı işte. Neyine güvendin ki? İkisinin de kendinden haberi yok. Gerçekten çok üzücü. Sen nasıl bu yaşta böyle bir cinayeti işledin ya?
Canim benim, tanimadan nasil sevgili olabilir bir insan? Ben mi cok eskide kaldim? Biliyoruz iste, Turk kızları serseri tipleri gayet de seviyor. 15 yaşındaki insanda zihinsel gerilik yoksa gayet de analiz eder bunlari.
Canim benim, tanimadan nasil sevgili olabilir bir insan? Ben mi cok eskide kaldim? Biliyoruz iste, Turk kızları serseri tipleri gayet de seviyor. 15 yaşındaki insanda zihinsel gerilik yoksa gayet de analiz eder bunlari.