Bıçaklama sebebinin aldatma olduğu söyleniyor. Yine de yapılabilecek bir şey değil. 15 yaşında bıçak bile tutmaması lazım.
14 yaşındaki kuzenim aynı yaştaki arkadaşı tarafından bıçaklanmıştı.
Bıçaklama sebebinin aldatma olduğu söyleniyor. Yine de yapılabilecek bir şey değil. 15 yaşında bıçak bile tutmaması lazım.
Bizim klasik Türk halkı. Git geleceği olmayan serseri zibidi kekolarla sevgili ol “Allah ikiye ayırmasın (ortadan)”120 kez bicaklayacak kadar serseri, ruh hastasi bir tiple nasıl sevgili olabilirsin anlamiyorum.
120 kez bicaklayacak kadar serseri, ruh hastasi bir tiple nasıl sevgili olabilirsin anlamıyorum.
Gençliğin çivisi çıktı, bu bir.Ayrıca gençliğin çivisi çıktı falan diyenler, tek bir ruh hastası altından böyle bir genelleme yapacaklarsa bundan 20 yıl önce kendi nesilleri sol - sağ diyerek birbirlerini vuruyorlardı, bu ruh hastası yoktan var olmadı yani.
15 Yaşında bir kız çocuğu, 15 yaşında bir erkek çocuğu, nereden bilebilir? Saçmalamayın gözünü seveyim. O yaşta bir çocuk sadece bu tür şeyleri bilir davranışları üzerinden nasıl psikolojik analiz kassın?
Ha 20'li 30'lu yaşlarda olsalar, o zaman kasabilecek akla sahipsin, ancak küçücük bir çocuk nereden bilsin böyle şeyleri?
Canim benim, tanimadan nasil sevgili olabilir bir insan? Ben mi cok eskide kaldim? Biliyoruz iste, Turk kızları serseri tipleri gayet de seviyor. 15 yaşındaki insanda zihinsel gerilik yoksa gayet de analiz eder bunlari.15 Yaşında bir kız çocuğu, 15 yaşında bir erkek çocuğu, nereden bilebilir? Saçmalamayın gözünü seveyim. O yaşta bir çocuk sadece bu tür şeyleri bilir davranışları üzerinden nasıl psikolojik analiz kassın?
Gündüz de kork korkacaksan, bunlar sadece akşamları olmuyor. Herhan.Ben bu nesile ait değilim. Bazen akşamları dışarı çıkarken bile korkuyorum.
Kesinlikle haklısın. Böyle bir cinayeti işleyecek birisini önceden nasıl anlamamış olabilir ki?Canim benim, tanimadan nasil sevgili olabilir bir insan? Ben mi cok eskide kaldim? Biliyoruz iste, Turk kızları serseri tipleri gayet de seviyor. 15 yaşındaki insanda zihinsel gerilik yoksa gayet de analiz eder bunlari.