Bitirmek için uğraşıyorum, raporladım bile, ancak ısrarla uzun uzun sebepler sunmaya devam ediyor.7 sayfa gereksiz mesaj ile dolu, cidden sıkılmıyor musunuz?
Yapacak bir şey yok.
Bitirmek için uğraşıyorum, raporladım bile, ancak ısrarla uzun uzun sebepler sunmaya devam ediyor.7 sayfa gereksiz mesaj ile dolu, cidden sıkılmıyor musunuz?
Sıralamayı yanlış yapmanda problem yok. Problem hor gördüğün bir şeyi yanlış yapmanda.Valla insan hata yapabilir, aynı anda 3 konuya cevap yazıyordum, senin gibi oturup bu gereksiz tartışmayı ana hedefim belirlemedim, üzgünüm hata yaptığım için... İnsanlar hata yapabilir, ben de yapmışım kontrol ettim, bunun nesi komik? Lütfen zekandan şüphe ettirme bana, komik duruma düşüyorsun.![]()
Bunun konumuzla alakası hakkında cevap vermiyorsun. Buna "ad hominem" de deniyor ama safsata safsata diye ortada dolaşmayı pek sevmiyorum. Yaptığının farkına varmanı bekledim ama aynı şeyi uygulamaya devam ediyorsun.Bak tekrar söylüyorum, sen raporla bana özelden ateşleneceksen tarzı konuşan, adına özür dilenmiş birisisin, yetkilerin alınmış bu konuda, benim sıralamayı karıştırmam mı daha komik sence?
Benim hakkımdaki fikrin umurumda değil ama fikrini belirtme şeklin umurumda. Aynı sende olduğu gibi.Çok mu zor? "Pekala, ben iyi biri olduğumu düşünüyorum. Sana göre kötüysem bu umurumda değil." demek. Basit, yapabilirsin, pasif agresiflik falan olarak da algılamam, dilediğini söyle zira umurumda değil.
Olay zaten bana "canım" olarak hitap edebilecek kişi sayısının sınırlı olması, mesela yakın çevrem gibi.
Aynı hitabete devam.
Bunlara takılmadığını söylemek, kendi eylemlerini gerekçelendirmek için söylediğin ucuz bir şey.Bana da söylersen hiç fark etmez bu arada, her şeyi geçip bunlara takılmıyorum ben.
Bana gelen herhangi bir düşünce yok, ben herhangi bir şeyi hayal etmek yerine basitçe bana ettiğin hakaretleri neden ettiğini ve neden bunları savunmakla uğraşmak yerine basitçe fikirsel düzeyde tartışmadığını soruyorum.Seninle bir olay yaşadım, ama bu senin şahsına hakaret etmem için bana sebep vermez, nereden geliyor bu düşünceler?
15 yaşında eski sevgilisi var ve 120 kere bıçaklandı.....
(120 kere bıçaklanması doğru mu bilmiyorum başka haber yerleri 30 diyor BPT ise 120 diyor. Ben sadece kaynaktaki yazıyı yazdım.)
Tekrar söylüyorum, canım veya canımın içi TDK çerçevesinde de hakaret olmayan kelimeler, kardeş deseydim belki yakının olmam gerekirdi ama bu kelimeler bence gayet kullanılabilir, bende dilediğim gibi bunları söyleyebilirim. Bu kelimelerin Techolay içerisinde de kullanılmaması, sadece yakınlar için kullanılması konusunda da bir kural yok, eklenmesini istiyorsan seve seve konu açabilirsin.Sıralamayı yanlış yapmanda problem yok. Problem hor gördüğün bir şeyi yanlış yapmanda.
Bunun konumuzla alakası hakkında cevap vermiyorsun. Buna "ad hominem" de deniyor ama safsata safsata diye ortada dolaşmayı pek sevmiyorum. Yaptığının farkına varmanı bekledim ama aynı şeyi uygulamaya devam ediyorsun.
Benim hakkımdaki fikrin umurumda değil ama fikrini belirtme şeklin umurumda. Aynı sende olduğu gibi.
Olay zaten bana "canım" olarak hitap edebilecek kişi sayısının sınırlı olması, mesela yakın çevrem gibi.
Senin ne hakla bana böyle hitap ettiğini soruyorum, cevabın, öncekinden beter.
Aynı hitabete devam.
Bunlara takılmadığını söylemek, kendi eylemlerini gerekçelendirmek için söylediğin ucuz bir şey.
Bana gelen herhangi bir düşünce yok, ben herhangi bir şeyi hayal etmek yerine basitçe bana ettiğin hakaretleri neden ettiğini ve neden bunları savunmakla uğraşmak yerine basitçe fikirsel düzeyde tartışmadığını soruyorum.
Cevap daha fazla "senin için özür dilendi", "canımın içi sen şöyle şöyle yapabilirsin" ve buna benzer başka düşük seviye konuşmalar.
Fark etmez. Yakın birisine söylenen şeyleri tonla hakaret ettiğin bir insana söylüyorsan gülerler. Söylemekte özgürsün ama bu yanlış yaptığını değiştirmez. Yanlış şeyleri savunmakta da özgür insan ama bu işin yanlışlığını da değiştirmez. Aynı mantık.Tekrar söylüyorum, canım veya canımın içi TDK çerçevesinde de hakaret olmayan kelimeler, kardeş deseydim belki yakının olmam gerekirdi ama bu kelimeler bence gayet kullanılabilir, bu kelimelerin Techolay içerisinde de kullanılmaması, sadece yakınlar için kullanılması konusunda da bir kural yok, eklenmesini istiyorsan seve seve konu açabilirsin.
Dediğim gibi, cevap verme hakkı olduğu için mesajına cevap verilecek.Konunun çok dışına çıkıldı, lütfen bu tartışmayı burada bitirelim, konu kilitlenmesin.
Yine şahsıma dair hayali fikirlerin için teşekkürler.Gelip umarım "he şöyle, bir daha düşüncelerini bilmem ne yaparak yaz." falan diyeceksen bu bitirme teklifimden sonra, dilediğini demekte özgürsün, zamanında ben oldukça sevindim çünkü.![]()
Rica ederim, sana hakaret ettiğimi düşünüyorsan beni raporlayabilirsin. Zamanında ben de bana özelden bana "ateşleneceksen" gibi bir kelime kullandığın konu açtım, yetkilerin alındı.Fark etmez. Yakın birisine söylenen şeyleri tonla hakaret ettiğin bir insana söylüyorsan gülerler. Söylemekte özgürsün ama bu yanlış yaptığını değiştirmez. Yanlış şeyleri savunmakta da özgür insan ama bu işin yanlışlığını da değiştirmez. Aynı mantık.
Dediğim gibi, cevap verme hakkı olduğu için mesajına cevap verilecek.
Konuyu kapatmak istiyorsan daha fazla suçlama yapmak yerine basitçe cevap vermeyi kesebilirsin, söyledim.
Yine şahsıma dair hayali fikirlerin için teşekkürler.
(120 kere bıçaklanması doğru mu bilmiyorum başka haber yerleri 30 diyor bpt ise 120 diyor. Ben sadece kaynaktaki yazıyı yazdım.)