Ayrıca iyi birisi olup olmadığıma karar vermek senin haddine değildir ve bu konuda senin fikrin de sorulmadı. Eğer bu kadar kötü bir haberin altına yazdığım ufak bir yorumdan dahi nem kapıp, beni hakkımda hiçbir şey bilmeden Y kuşağının içine sokacaksan fakat bunun yanlış olduğunu anladıktan sonra böyle tuhaf konuşmalara gireceksen ilk baştan sessiz kalman daha iyi.
Dilediğim insan hakkında, hakaret etmediğim, saygısızlık yapmadığım sürece istediğim fikir ve düşünceyi belirtme hakkına sahibim, sen de bunun en ufak zerresine dahi karışamazsın.
Dediğim gibi, sana sen kesinlikle kötü bir insansın demiyorum, benim seni tanıdığım kadarıyla iyi bir insan değilsin, tanımak gibi de zerre bir amacım veya hevesim de yok. Olmayacak.
Sen bana raporla "ateşleneceksen." tarzı bir laf söyleyen birisisin, bunun hakkında konu açtım, forumun kurucusu ve Techolay isminin sahibi Recep Baltaş bile bu konuda benim haklı olduğumu söyleyip senin yerine benden özür diledi, yetkiler alındı. Sen egosu çok yüksek, bana göre tedaviye ihtiyaç olan birisisin, bunu hakaret anlamında söylemiyorum, iyiliğin için söylüyorum.
Söz konusu mesaj da yukarıda.
Bu yüzden, seninle kişisel bir olay yaşamış birisi olarak senin iyi biri olmadığını kendi düşüncem olarak belirtebilirim, senden hiç hoşlanmıyorum, bu benim düşüncem. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü umurumda olmamakla beraber başkalarının da düşüncelerini değiştirme, reddetme gibi bir hakkım yok, ben kendi düşüncemi belirtiyorum.
Neden sana öyle dediğimi merak ettiğin için yazmak durumunda kaldım. Konu dışına çıkmak gibi bir amacım yok.
Ayrıca insanoğlunun tamamında bir yozlaşma var, buna katılıyorum, senin fikrin olduğu için değil gerçekten böyle bir şey olduğu için.