Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumuma dikkat edin lütfen, attığım videoda her şey ortaya çıkıyor ve mesajlaşmalar falan her şey var. Kız 15 değil 14 yaşında, yaşadığı olaylar çok daha derin, 200 bin abonelik bir kanal kızı taciz ediyor Discord sunucusunu patlatıyor zorbalıyor vs. bu sözde sevgilisi kıza okulda temas falan ediyor tehditler yapıyor ona yaklaşanlara, çocuk sorunlu zaten annesi bile söylüyormuş yaklaşmayın diye sıkıntılı diye, çağla maalesef çok saf ve yalnız birisiymiş, arkadaşlar lütfen videoyu izleyin olayı anlarsınız.

Arkadaşlar yakın bir arkadaşının dediğine göre çağlanın tek hayali müziklerinin dinlenmesiymiş, bari gerçek olsun. Ne dersiniz?

• Düşündürücü
İfadeler: Leo
Kategori insanın yaşam enerjisini sömürüyor arkadaş.

Kızın son mesajı onun bir arkadaşına, çağladan hoşlanan bir çocuğa olmuş, çocuk uyuduğunu sanıp böyle mesajlar atmış öldüğünü bilmeden.

1718656288706.webp

1718656255303.webp

Ayrıca iyi birisi olup olmadığıma karar vermek senin haddine değildir ve bu konuda senin fikrin de sorulmadı. Eğer bu kadar kötü bir haberin altına yazdığım ufak bir yorumdan dahi nem kapıp, beni hakkımda hiçbir şey bilmeden Y kuşağının içine sokacaksan fakat bunun yanlış olduğunu anladıktan sonra böyle tuhaf konuşmalara gireceksen ilk baştan sessiz kalman daha iyi.
Dilediğim insan hakkında, hakaret etmediğim, saygısızlık yapmadığım sürece istediğim fikir ve düşünceyi belirtme hakkına sahibim, sen de bunun en ufak zerresine dahi karışamazsın.

Dediğim gibi, sana sen kesinlikle kötü bir insansın demiyorum, benim seni tanıdığım kadarıyla iyi bir insan değilsin, tanımak gibi de zerre bir amacım veya hevesim de yok. Olmayacak.

Sen bana raporla "ateşleneceksen." tarzı bir laf söyleyen birisisin, bunun hakkında konu açtım, forumun kurucusu ve Techolay isminin sahibi Recep Baltaş bile bu konuda benim haklı olduğumu söyleyip senin yerine benden özür diledi, yetkiler alındı. Sen egosu çok yüksek, bana göre tedaviye ihtiyaç olan birisisin, bunu hakaret anlamında söylemiyorum, iyiliğin için söylüyorum.

Ekran görüntüsü 2024-06-17 233033.webp

Söz konusu mesaj da yukarıda.

Bu yüzden, seninle kişisel bir olay yaşamış birisi olarak senin iyi biri olmadığını kendi düşüncem olarak belirtebilirim, senden hiç hoşlanmıyorum, bu benim düşüncem. Başkalarının senin hakkında ne düşündüğü umurumda olmamakla beraber başkalarının da düşüncelerini değiştirme, reddetme gibi bir hakkım yok, ben kendi düşüncemi belirtiyorum.

Neden sana öyle dediğimi merak ettiğin için yazmak durumunda kaldım. Konu dışına çıkmak gibi bir amacım yok.

Ayrıca insanoğlunun tamamında bir yozlaşma var, buna katılıyorum, senin fikrin olduğu için değil gerçekten böyle bir şey olduğu için.

Son düzenleme:
Dilediğim insan hakkında, hakaret etmediğim, saygısızlık yapmadığım sürece istediğim fikir ve düşünceyi belirtme hakkına sahibim, sen de bunun en ufak zerresine dahi karışamazsın.
Tabii ki lütfen belirt.

Dediğim gibi, sana sen kesinlikle kötü bir insansın demiyorum, benim seni tanıdığım kadarıyla iyi bir insan değilsin, tanımak gibi de zerre bir amacım veya hevesim de yok. Olmayacak.
Tamam, teşekkürler.

Sen bana raporla "ateşleneceksen." tarzı bir laf söyleyen birisisin
Çok ilginç çünkü işlediğim bir eylem hakkında oluşan konu kapanmış olmasına rağmen bunu burada tekrar açıyorsun. Acaba sözlerin tükendiği için basitçe bunu ortaya sürmek kolayına gelmiş olabilir mi? Sence bunu söylemen herhangi bir şeyi değiştiriyor mu?

forumun kurucusu ve Techolay isminin sahibi Recep Baltaş bile bu konuda benim haklı olduğumu söyleyip senin yerine benden özür diledi, yetkiler alındı.
Evet bunları tekrar söylediğin için teşekkürler, şu an konumuzla %100 ilgisi var.

Sen egosu çok yüksek, bana göre tedaviye ihtiyaç olan birisisin, bunu hakaret anlamında söylemiyorum, iyiliğin için söylüyorum.
Sana göre tedaviye ihtiyacım olabilir. Ben de tedaviye ihtiyacı olan insanlar sayabilirim sana ama gördüğün gibi kimin tedaviye ihtiyacı olduğuna ne sen ne de ben karar veriyoruz. Tabii, benimle yaşadığın minimum etkileşimden beni psikolojik tedaviye ihtiyaç duyan biri olarak görmen çok normal. Oyunda biri seni yendiğinde onu öldürmek falan da istiyor musun? Aynı karakter tipine benziyor.

Sanırım tedaviye ihtiyacı olan ben değilim gibi.

Bu yüzden, seninle kişisel bir olay yaşamış birisi olarak senin iyi biri olmadığını kendi düşüncem olarak belirtebilirim, başkalarının senin hakkında ne düşündüğü umurumda olmamakla beraber başkalarının da düşüncelerini değiştirme, reddetme gibi bir hakkım yok, ben kendi düşüncemi belirtiyorum.
Teşekkürler, gerçekten bilmiyordum.

Neden sana öyle dediğimi merak ettiğin için yazmak durumunda kaldım. Konu dışına çıkmak gibi bir amacım yok.
Merak etmedim ki. Durduk yere benden nem kaptığın için gereken cevabı verdim.

senin fikrin olduğu için değil gerçekten böyle bir şey olduğu için.
Tamam, korkma benle aynı fikirde olmaktan. Bu kadar kötü bir şey değil.

Tabii ki lütfen belirt.

Tamam, teşekkürler.

Çok ilginç çünkü işlediğim bir eylem hakkında oluşan konu kapanmış olmasına rağmen bunu burada tekrar açıyorsun. Acaba sözlerin tükendiği için basitçe bunu ortaya sürmek kolayına gelmiş olabilir mi? Sence bunu söylemen herhangi bir şeyi değiştiriyor mu?

Evet bunları tekrar söylediğin için teşekkürler, şu an konumuzla %100 ilgisi var.

Sana göre tedaviye ihtiyacım olabilir. Ben de tedaviye ihtiyacı olan insanlar sayabilirim sana ama gördüğün gibi kimin tedaviye ihtiyacı olduğuna ne sen ne de ben karar veriyoruz. Tabii, benimle yaşadığın minimum etkileşimden beni psikolojik tedaviye ihtiyaç duyan biri olarak görmen çok normal. Oyunda biri seni yendiğinde onu öldürmek falan da istiyor musun? Aynı karakter tipine benziyor.

Sanırım tedaviye ihtiyacı olan ben değilim gibi.

Teşekkürler, gerçekten bilmiyordum.

Merak etmedim ki. Durduk yere benden nem kaptığın için gereken cevabı verdim.

Tamam, korkma benle aynı fikirde olmaktan. Bu kadar kötü bir şey değil.
Senin gibi bir insanla gereksiz yere tartışıp konunun amacından çıkmayacağım, biliyorum biraz kızgınsın egonu kırdığım için bana ama konu 15 yaşında bir kız çocuğunun canice öldürülmesi hakkında, yetkileri elinden alınan rastgele birisi hakkında değil, öpüyorum seni. :)

Hayatında başarılar dilerim.

Aile serseri olunca, özverili evlat yetiştirmeyince böyle ucube bireyler oluşuyor. Ciddi cezalar gelmezse bu şekilde devam edecek bu sorunlar. Şuna bak 120 defa bıçaklamak ne demek ya? 120 defa bıçaklamaya insan bıkar ama bunda o da yok. Cani bir mahlukatın bırak serbest kalmasını hapishaneye alınması bile hata olacaktır. Bunu direkt öldürmeleri lazım.

Senin gibi bir insanla gereksiz yere tartışıp konunun amacından çıkmayacağım, biliyorum biraz kızgınsın egonu kırdığım için bana ama konu 15 yaşında bir kız çocuğunun canice öldürülmesi hakkında, yetkileri elinden alınan rastgele birisi hakkında değil.

Hayatında başarılar dilerim.
Sana kızgın olsaydım fikir belirttiğin konularda sana sataşırdım ama gördüğün gibi burada bana sataşan sensin, bu bir.

Egomu kırdığın herhangi bir durum yok, egomu gerçekten kıracak olaylar yaşadım, sanalı bu kadar büyütmem, bu iki.

15 yaşındaki bir kız çocuğunun öldürülmesi seni vicdanen zorluyorsa o zaman kendine hâkim olabilirdin, bana sataşmak yerine, bu üç.

Belirttiğim gibi, benle yaşadığın önceki olayların konuyla herhangi bir ilgisi yok ama basit bir tartışmada dahi sırf kendi kibrinden dolayı benle aynı fikirde olmak sana ölüm gibi geldiği için konuyu değiştiriyorsun, bu dört.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.