Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim benim, tanimadan nasıl sevgili olabilir bir insan? Ben mi cok eskide kaldim? Biliyoruz iste, Türk kızları serseri tipleri gayet de seviyor. 15 yaşındaki insanda zihinsel gerilik yoksa gayet de analiz eder bunlari.

Güzel yavrum, bu daha çocuk. 15 yaşında bir kız nasıl bilebilsin karşısında ki de aynı yaşta bir çocuk olarak kendisini 120 kere bıçaklayacak bir yaratık olduğunu?

Bak haksızsın demiyorum, Türk kadınları yüzdelik olarak bu tip serseri erkeklerden hoşlanıyor ama bu daha çocuk, kız çocuğu bu.

Daha olayın aslını bile bilmiyoruz.

Yeni nesil etrafta gördüğü şeylerden çok etkileniyor.
Umarım 18 yaş altı olduğu için bazı şeylerden yırtmaz, cezasını yetişkin gibi çekmeli.

Çok garip, çok uzun bir yazı yazdım ama paylaşsaydım büyük ihtimalle allahıma küfür yerdim. Yok abi ben böyle olaylara üzülemiyorum, 22 yaşında adamım keko görünce yolumu değişiyorum sen gidip onunla sevgili oluyorsun. 15 yaşında çocuğun neden sevgilisi var ki?

Çok garip, çok uzun bir yazı yazdım ama paylaşsaydım büyük ihtimalle allahıma küfür yerdim. Yok abi ben böyle olaylara üzülemiyorum, 22 yaşında adamım keko görünce yolumu değişiyorum sen gidip onunla sevgili oluyorsun. 15 yaşında çocuğun neden sevgilisi var ki?
Sırf linçlenmemek için söylemedim. 15 yaşında "eski sevgilisi". 15 yaşında kekoyla sevgili oldunda ayrıldında.. Eski sevgilisi birde. Anlam veremiyorum yemin ederim.

Sırf linçlenmemek için söylemedim. 15 yaşında "eski sevgilisi". 15 yaşında kekoyla sevgili oldunda ayrıldında. Eski sevgilisi bir de. Anlam veremiyorum yemin ederim.

Kanka gerçekten konuşmamak için zor duruyorum, yine de ailesinin yaşadığı şey kolay değil evladını kaybediyorlar. 12 yaşında kız kardeşim var K-Pop batağına düşmüş durumda, 12 yaşındaki kızın Instagram keşfetinde sevişen koreliler var kafayı yersin.

@6434 anlatamadim galiba. 15 yaşındaki insan çocuk olmuyor, genc sayılıyor. Yeterli zekaya da sahip. Eger sevgili olmayi gerçekten onemsiyorsa bir insan, karsisindakini dogru secmeli. Secememis iste, bir Allahin belasi adamı yanlış secmis.

120 kez bicaklanmayi savunmuyorum ama iki tarafta da suc var. Biri ruh hastasi, digeri ruh hastasiyla sevgili oluyor. Sevgili olmak nedir? Cok sevdigin bir insanla ask duygusunu yaşamaktır. Cok sevdigin insani tanimadan seviyorsan sorun sende.

Olayin aslini evet bilmiyoruz, ama anlatilana göre iki kiside de suc var.

@6434 anlatamadim galiba. 15 yaşındaki insan çocuk olmuyor, genc sayılıyor. Yeterli zekaya da sahip. Eger sevgili olmayi gerçekten onemsiyorsa bir insan, karsisindakini dogru secmeli. Secememis iste, bir Allahin belasi adamı yanlış secmis.

120 kez bicaklanmayi savunmuyorum ama iki tarafta da suc var. Biri ruh hastasi, digeri ruh hastasiyla sevgili oluyor. Sevgili olmak nedir? Cok sevdigin bir insanla ask duygusunu yaşamaktır. Cok sevdigin insani tanimadan seviyorsan sorun sende.

Olayin aslini evet bilmiyoruz, ama anlatilana göre iki kiside de suc var.
Kızda da suç bulduğunu, 15 yaşında birisinin genç olduğunu söylediğin an senin yorumunu ciddi almaya bıraktım, iyi sosyaller.

Gençliğin çivisi çıkmadı, yaşlı gibi konuşmayalım, bu bir.
Hem gençliğin hem de yetişkinliğin, kısacası her yaştan her insanın yozlaştığı bir dünyada yaşıyoruz. Bunu sırf yaşlı gibi konuşmamak adına inkar etmek istiyorsan edebilirsin ama küçücük çocukların dahi artık bir maymundan daha aptal davrandığı onlarca vakayla karşılaşıyoruz her gün. Bir şeyin kötü olduğunu kabullenmek, o kötü şeyi düzeltmek için atılması gereken ilk adımdır.

O gençliğin içerisindeyim, senin tarafından istisnayı bırak herhangi bir kategoriye bile konulmak istemem. İyi birisi değilsin benim düşüncem bu, iki etti.
Eğer kendini bu insanlarla aynı küme içine koymak istiyorsan elbette koyabilirsin. Ben şahsen kendisine saygısı olan biri olarak kendimi Z kuşağı veya bu gençliğin bir parçası olarak "genç" olarak tanımlamıyorum. Kendime genç yetişkin diyebilirim.

Ayrıca iyi birisi olup olmadığıma karar vermek senin haddine değildir ve bu konuda senin fikrin de sorulmadı. Eğer bu kadar kötü bir haberin altına yazdığım ufak bir yorumdan dahi nem kapıp, beni hakkımda hiçbir şey bilmeden Y kuşağının içine sokacaksan fakat bunun yanlış olduğunu anladıktan sonra böyle tuhaf konuşmalara gireceksen ilk baştan sessiz kalman daha iyi.

İki, kolektif yozlaşma her yaşta var bu inkar edilemez bir gerçek antik yunan zamanında bile Platon "Yasalar" adlı eserinde gençlerin saygısız ve sorumsuz olduğunu savunmuştur, tek bu çağa özel değil yani, bu da üç.
İki mi üç mü? Önceki mesajın da ikinciydi sanırım.

Platon gibi yüce filozofların yaşadığı dönemlerde emin ol ki gençliğin sahip olduğu saygısızlık ve sorumsuzluk çok daha farklıydı. O dönemki gençlerin şu anki 30'lu insanlara denk geldiğini söylersem sanıyorum ki abartmış olmam. Entropinin bağlamından koparılarak insanlığa uygulanması sonucunda insanoğlunun onu içten besleyen bir koruyucu sistemi olmadığı müddetçe çökmeye yönelik ilerleyeceğini ve dolayısıyla zamanın çarkları içerisinde çürüyeceğini söyleyebiliriz. Bugün gördüğün bu haber bunun sonuçlarından biri.

Şu an benimle neden tartıştığın hakkında pek bir fikrim yok ama gençliğin çivisinin çıktığı malum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.