Bütçe
300.000 TL
Normal bir otomatik araba da denilmiyor; Mondeo, Laguna, BMW, Audi gibi arabaların bu fiyatta olanları zaten sorunlu. Manuel ve elektrik yürütme maliyeti, bir de otomatik şanzımanı insanı hayattan soğutur. Denemek isterseniz alın ve bize bilgi verin.

En önemlisi de artık ustalar yüksek cc motorlu Vectra, Mondeo, Laguna gibi arabalara bakmıyorlar; aman uzak dursun diyorlar..
Onlardan ben de uzak dururdum hocam ama sırf kullanıcı kitlesinin arabaya nasıl davrandığını konusundaki şüphelerimden.

300.000'e manuel alırken bile sıkıntı çekerim ben. Otomatiğe bulaşılacak bütçe değil.

Hocam el arabası alalım o zaman tamam deneyim ve öneri istiyorum ama bu yorumlara bakarsak el arabasından başka alınacak bir şey yok, bilgisayar toplama konusunda da aynısını yaşadım sonra dedim kendi istediğimi alayım iyi ki de öyle aldım aldığım şeylerin fiyat 2 - 3 kart attı, ben sadece konunun ilk mesajında yazdığım olduğu otomatik klimalı emekli aracı olmayan manuel olmayan bir araç önerisi istedim modelleri de yazdım, sahibinden linkiyle öneri yapılması iyi olur yani.

Hocam el arabası alalım o zaman tamam deneyim ve öneri istiyorum ama bu yorumlara bakarsak el arabasından başka alınacak bir şey yok, bilgisayar toplama konusunda da aynısını yaşadım sonra dedim kendi istediğimi alayım iyi ki de öyle aldım aldığım şeylerin fiyat 2 - 3 kart attı, ben sadece konunun ilk mesajında yazdığım olduğu otomatik klimalı emekli aracı olmayan manuel olmayan bir araç önerisi istedim modelleri de yazdım, sahibinden linkiyle öneri yapılması iyi olur yani.

Bu istediğin şeylerle bütçen kesinlikle uyuşmuyor. Mesajında söylediğin arabaların çoğu sanayiden çıkmayan kronik sorunlu araçlarken bazıları da aldığında bir daha satamayacağın araçlar.

300.000'e böyle bir araba önerisi istiyorsan kısa vade için bir 100.000 daha kenara atacaksın, sonra bozuldukça yine takviye yapacaksın ona kabulsen yukarıdakilere bulaş.

Bu bütçe sadece A noktasından B noktasına gitmeye yarayacak ve görüntü, performans, konforu bir arada bekleyemeyeceğin araçların bütçesi.

Hocam, Hamza doğru söylüyor. Bu bütçelerde eli ayağı düzgün bir araç bulmak bile zor, hele ki D segment bir araç. Bütçe yükseltmeniz ya da beklentilerinizi regüle etmeniz şart maalesef. Sizin iyiliğiniz için söylüyor bunları bu arada. Yoksa öneri yapmak dünyanın en basit işi.