Torukojin Kaneki
Başarılı
Manisa'dayım. İzmir'e gittiğimde sadece denize gittim. Nereleri gezmeliyiz 3-4 kişilik arkadaş grubuyla.
15 yaşındayım sorun çıkar mı İzmir kart falan lazım mı ekstra?Efes antik kenti olabilir. Onun civarları yani Selçuk.
Tarihi asansöre gidebilirsin. Kemeraltına gidebilirsin. Ya da bostanlıda arkadaşlarınızla sahilde oturabilirsiniz (kalabalık oluyor genelde)
Başkada aklıma gelmedi ya. Bunların hepsini izban, İzmir metro veya tramvay kullanarak gezebilirsin.
15 yaşındayım sorun çıkar mı İzmir kart falan lazım mı ekstra?
Manisa'dayım. İzmir'e gittiğimde sadece denize gittim. Nereleri gezmeliyiz 3-4 kişilik arkadaş grubuyla.
Belirli biniş hakkı bulunan biletler vardı onlardan alabilirsin. Dijital İzmir'im kart oluşturabilirsin.
Ama dikkat et izban pahalı. Öğrenci binişde 100 TL'den fazla.
Bu arada Konak'a git Saat kulesine falan da git. Yemek için bir şey diyemem ama.
Asım usta kokoreç, tas çorba, kumrucu apo, hisarönü kelle söğüş, meşhur hisarönü şambalicisi, numan pide kemeraltı buralar kesinlikle yemen gereken yerler diye düşünüyorum.
Kumrucu apo dışını bilmiyorum. O da o kadar iyi değil bence. Abartılmış. Ama genel olarak kemeraltında aç kalmaz. Çamdibine gidebilir belki.
Asım çamdibi'nde. Orası sokak lezzeti cenneti zaten. Bence kumrucu apo iyi ama şu an bilindik kumrulardan daha az malzeme olduğu için garip gelebiliyor. Ki isteyenlere zaten şu an yapılan versiyonda da yapıyorlar.
Doğma büyüme izmirdeyim hiç yemek yerlerini bilmiyorum yaama kemeraltı ve çamdibinde aç kalmayacağının garantisini verebilirim.
Yalnız arkadaş şunu dikkatli okumalı kemeraltı erken ölüyor. Öğlen 5'ten önce gidip bir yerlerde yemesi lazım yoksa kapkaranlık ara sokaklarda kaybolur.