İzmir'deki yangının sanılandan daha büyük olması

Son durum şu anda bu yangın söndürdüğümüz laka ve yaman dağına sıçramaya başlamış karşıyaka resmen yok oluyor. Bayandır yangınıda büyüyor.

Eki Görüntüle 75033
Orası anlık güncellenmiyor, Mustafa Kemal mahallesini biliyorsanız eğer oraya da sıçramış.

@Barış, köyler bile tehlike altında maalesef. Kocaman köy tehlike altındaysa sıçramıştır, inanırım. Umarım en kısa sürede çözüm bulunur. Türkiye'nin en kalabalık şehri olmasa bile ülkemizin bir parçası ve ülkemizin herhangi yerinde, en ufak bir sorun çıksa bile birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmemiz gerekir. Bu topraklar hepimizin, milletimizin.

İlk kez havanın sabah olmasını istemiyorum çünkü sabah olunca İzmir'in son hali net olarak gözükecektir. Yangın söndürme çalışmaları hâlâ devam ediyor ve durum da ciddi. En son Ümit Özdağ ve heyeti İzmir'e gitti. X hesabından baktım. Onlar da yardım talebi istemiş. İzmir'in durumu gerçekten vahim. Umarım en kısa sürede yangın söndürülür.

Bu insanların yuvaları mahvoldu şimdi ne yapacaklar ülkede ev almak için 15 sene çalışmak lazım insanların ağladığını gördüm içler acısı bir durum.

Hocam sabah bayraklı şehir hastanesi yakınları duman ve toz kaplıydı şu anki halini düşünemiyorum.

İfadeler: 143
Bu insanların yuvaları mahvoldu şimdi ne yapacaklar ülkede ev almak için 15 sene çalışmak lazım insanların ağladığını gördüm içler acısı bir durum.
Daha hastaneleye kaldırılıp da evinin durumunu bilmeyen binlerce insan olduğuna eminim.

Hocam açık söyleyim bir yangın sönüyor diğeri yanıyor net bir şekilde sabotaj var saatler önce söndürdüğümüz yaman dağı şu an tekrar alevlenmiş durumda. İzmir belediye başkanı cemil tugay dahi sabotaj olabilir demişti...

Ülkenin cumhurbaşkanı da hiç konuşmadığına göre herhalde sabotajı kendi yapıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…