2- Orası rant kasılacak bir yer mi? Yani otel cart curt olur mu bölgeye?
Arkasındaki sebebi göremiyoruz. Şehrin dibinde çıkıyorsa şehir oraya büyüyecektir diye düşünüyoruz. Yüzlerce yeni bina ve gökdelen. Objektif değiliz, olamıyoruz. Burada yangının doğal bir sebeple çıkması mantığa aykırı geliyor.

Teşekkür ediyorum.
2- Orası rant kasılacak bir yer mi? Yani otel cart curt olur mu bölgeye?
Hayır otel vs. yapılabilecek bir yer değil ancak TOKİ vs. yapılabilecek bir yer, hem dağlık arazi hem de şehirin yeni yeni kaymaya başladığı bölgeler.
3- Allah orada çalışan herkese kolaylıklar versin.
4- Allah size de kolaylıklar versin. Bir kaç gün daha o pis havayı solumak zorunda kalacaksınız.
Nefes almak bile zor geliyor öyle de saçma bir hava maalesef.

Oğuzhan Uğur'un paylaştığı son paylaşım sanırım her şeyi açıklar nitelikte:

Teşekkür ediyorum.

Hayır otel vs. yapılabilecek bir yer değil ancak TOKİ vs. yapılabilecek bir yer, hem dağlık arazi hem de şehirin yeni yeni kaymaya başladığı bölgeler.

Nefes almak bile zor geliyor öyle de saçma bir hava maalesef.

Oğuzhan Uğur'un paylaştığı son paylaşım sanırım her şeyi açıklar nitelikte:

Cam eşiklerini ıslak bezle kapatın. Elinizle kontrol edin, zamanla pencerenin silikonu özelliğini yitirip sızdırabiliyor. Kenarlarında "serin hava akışı" hissettiğiniz camlara yapın bunu.

Yangının külleri çiğliye yağmur gibi yağdı.
Yangın yakınlarında olan insanların Allah yardımcısı olsun.
Yakından tanıdığımız birinin babası yangına yakın bir yerde oturuyordu, oturduğu yerin yanındaki ev yanmaya başlamış. Ne kadar saçma bir şeyle karşı karşıyayız...

İzmir Bornova'da oturuyorum eve yeni geldim sabahtan beri motor üstünde ayran su taşıdık, ellerim yanık oldu birkaç ev tahliyesi için vatandaşımıza yardım ettim fakat yangın gerçekten çok büyük ve rüzgar o bölgede inanılmaz fazla. 2 3 gün boyunca devam edeceğini söyleyen orman muhafız memurları vardı yanlarımızda resmen İzmir'i kaderine terk ediyorlar. itfaye ekipleri yetersiz su takviyesi bekleyen onlarca itfaye aracı vardı, sosyal medya sırf mecliste saçma sapan bir kavga oldu diye koca bir şehiri kaderine bıraktı kimse izmirimizi konuşmuyor. Laka köyü ve yamanalar dağında devamlı ayran ve su taşıdık çok şükür ki kontrol altına alındı lakin karşıyaka tokiler inanılmaz kötü durumda, yangın TOKİ binalarına ulaşmış durumda.

Son düzenleyen: Moderatör: