@2871 ve adım adım şehre inmeye başladı, şehiri kurtarsalar bile o yangının devamı Manisa'ya kadar gidecek gibi geliyor bana, rüzgar yönüne göre Urla'ya bile gidebilir.

Helikopter ve uçak her saat kalkamıyor hocam rüzgar ve rüzgar gece boyu şiddetlenceğini söylemişlerdi bize. İzmir itfayesi ve askerlerimiz dışında yangına karada mudahale eden kimse görmedim. Manisa tepe köylerden gelen köy halkı tanker tanker su getiriyordu... Yaşadıklarıma inanamadım resmen terk edilmiştik.

Helikopter ve uçak her saat kalkamıyor hocam rüzgar ve rüzgar gece boyu şiddetlenceğini söylemişlerdi bize. İzmir itfayesi ve askerlerimiz dışında yangına karada mudahale eden kimse görmedim. Manisa tepe köylerden gelen köy halkı tanker tanker su getiriyordu... Yaşadıklarıma inanamadım resmen terk edilmiştik.
Helikopterler gece kalkamayacak çok yüksek ihtimal ile, sabaha kadar bu yangının şehire girişini durdurmaları şart en azından.

Helikopterler gece kalkamayacak çok yüksek ihtimal ile, sabaha kadar bu yangının şehre girişini durdurmaları şart en azından.

Örnekköy tokilere kadar gelmiş yangın ve belediyeler itfaye takviyesi yapmaya başlamış şaka gibi durum gerçekten... Karşıyaka belediye başkanı artık yardım istemekten sesi kısıldı resmen.

Umarım o ismi lazım olmayan iğrenç kanalın kapandığı günleri de görürüz. Deprem zamanı da böyle yaptılar, birkaç gülen çocuğu gösterip sanki hiçbir şey yokmuş gibi lanse ettiler. Madende insanlar günlerce göçük altında kaldı haberini bile vermediler.

Umarım o ismi lazım olmayan iğrenç kanalın kapandığı günleri de görürüz. Deprem zamanı da böyle yaptılar, birkaç gülen çocuğu gösterip sanki hiçbir şey yokmuş gibi lanse ettiler. Madende insanlar günlerce göçük altında kaldı haberini bile vermediler.
Biz burada canımızı kurtarmaya çalışırken hala Gazze paylaşımı yapacak kadar iğrenç yaratıklardan oluşuyor hepsi.

Örnekköy tokilere kadar gelmiş yangın ve belediyeler itfaye takviyesi yapmaya başlamış şaka gibi durum gerçekten... Karşıyaka belediye başkanı artık yardım istemekten sesi kısıldı resmen.
Koca şehirin merkezi yanıyor kimsenin umurunda değil, gerçekten şaka gibi.

1723836133169.webp
1723836142771.webp
1723836192284.webp
1723836539769.webp
1723836533797.webp
1723836524256.webp

Ülkeniz yanarken alt yazı dahi geçmeyen iğrenç medya kuruluşları, tarih sizi de unutmayacak.

Son düzenleme:
İzmir'in sabah olacak halini bile düşünmek istemiyorum.
İnşallah en kısa sürede yangın biter.

Son durum şu anda bu yangın söndürdüğümüz laka ve yaman dağına sıçramaya başlamış karşıyaka resmen yok oluyor. Bayandır yangınıda büyüyor.

GVIH2GzXoAAzrco.webp