- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?2021'de yaşanan canlı yayını 2024'de bir olayla birlikte paylaşan X tayfa suçlu değil yani? En az Jahrein kadar suçlular.
Aynı tayfa RB'yi linçlemişti. Hatırlatırım.
Aynı tayfa RB'yi linçlemişti. Hatırlatırım.
babaci
Üstün
Birini sevmeyebilirsiniz nefret edebilirsiniz ama sırf nefret ediyorsunuz diye haksız yere tutuklanmasını istemek ezikliktir. Sevmediğin şeyi yasakla, sevmediğin kişiyi tutukla tanıdık geldi mi?
Sadece lafta aldık diyebilmek için gözaltına almışlar. Olaylar hakkında şunları diyebilirim.
Baldız olayı şuradan geliyor.
Çocuk olayı da saçma derece genişçe olmuş ama gözaltı sebebi mi ben de bilmiyorum.
Sadece lafta aldık diyebilmek için gözaltına almışlar. Olaylar hakkında şunları diyebilirim.
Çocuk olayı da saçma derece genişçe olmuş ama gözaltı sebebi mi ben de bilmiyorum.
karşısındaki arkadaşının kız çocuk sahibi olmasını ve kendi oğluyla .....mesini söyledi.
İnanılmaz.
Birini sevmeyebilirsiniz nefret edebilirsiniz ama sırf nefret ediyorsunuz diye haksız yere tutuklanmasını istemek ezikliktir. Sevmediğin şeyi yasakla, sevmediğin kişiyi tutukla tanıdık geldi mi?
Vardır devletin bir bildiği.
Hocam +18 içerikli konuşma var, o yüzden diyorum, uyari alirimTwitter'a attıysa buraya da atılmasının bir sakıncası olduğunu sanmıyorum. Ama burası biraz enteresan.En azından onun hakkında da suç duyurusunda bulunulabilir.
Baldız olayı anladığım kadarıyla kendisini fetva makamı zanneden bir kişiye yönelik söylemi. Kendi oğlu ve arkadaşının kız çocuğu olması durumunda söylediği lafların arkadaş arası geyikle açıklanacak durumu yok bence. İpin ucunu fazla kaçırıp aşırı boşboğazlık yapmış, işlem yapılacak bir durum değil arkadaşı şikayetçi değilse ama söylemin iğrenç olduğu ortada.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-