Jahrein adlı kişiye bir şey denildiği zaman şikayet ediyor. Kendisi neden önüne gelene sallıyor? Ceza vesaire almıyor. Ne kadar doğru bilmiyorum, ona söven birisi 7-8 yıl hapis cezası almış.

Arkasında güvendiği birisi mi var?

Ben olsam zamanımı daha faydalı şeyler için harcardım.
Bence herkesi eleştirebilirsin tıpkı onları yaptığı gibi etik ve kanun çizgisi içerisinde kalarak.

Sosyal medyada öyle insanlar var ki, alayı anonim profil. Milletin anasına, babasına, hamile karısına hatta bebeğine kadar sövebiliyorsan bırak para cezasını, daha fazlası lazım. Yani senin dedigin o insanlar sütten çıkma ak kaşık mıymış ki dava neticesinde cezasını aliyor? Ceza alman icin bir suç islemen lazım, mahkeme bunu kabul ediyorsa bu durumda ben neden küfür ve hakarete uğrayan kişiye laf edeyim burada?

Eleştiri dilinin bir sınırı var. Jahrein dedigin adam terörist ya da halk düşmanı mı ki hamile karısına, kundaktaki bebeğine kadar küfür edeceksin? Eger karşılıklı küfürlesiyorsaniz bundan bir sey çıkmaz, yani birisi sana sövdü diye sen de ona söversen sonra adam bana sövdü diye dava edemezsin. Ha, edersin ama bir yere varmaz.