Küfür ederken hiç utanmıyor mu? Kaç yaşında adam yani. Tamam Recep Baltaş bir hata yapmış da. Bir kere ettin zaten. İkinciye böyle küfür etme hakkı vermez. Arkadaşlar yani yaşı büyük insanlar, böyle çocuk gibi küfür etmesi doğru değil. İnsanlar sorunlarını böyle çözmez yani. Bu başka sorunlar üretir, ondan.
Detaylar
Kim cevapladı?Merak ettim de tam olarak techolayın nereden paylaştığının bağlantısı vs. varsa atabilir misin?Adamın özel bilgilerini paylaşmış techolay. Ne priminden bahsediyorsun?
Sizinkisi en kucugu, doktorlar hacklenince bir kisinin uzerine ilac yazdirma, butun bilgilerini cikartma gibi salak sacma seylere zaten sahio oluyorsunuz, insanlari oldu diye bile gosterebiliyorsunuz.Public olarak paylaşılmış dediğin bilgi Hacker'ın paylaştığı bilgi. Bu senin o bilgiyi al Jahreinin bilgileri diye paylaşma hakkı vermiyor. Yasal da yapmıyor. Ona göre Panelde de sızan bilgiler var sen gidip istediğin birinin bilgilerini alıp yaysan buda yasal ve doğru sayılmaz. KVKK ihlali noktası doğru. Ben MT olarak çalışıyorum. Lüks bir restoran zinciri diyelim. Müşterinin restoranda olup olmadığı bilgisini kendi şöförlerine hatta Anne - Babasına bile veremediğimiz zaman oluyor kendileri Rezervasyon bilgilerini net bilmediği için. Herkes ihlal ediyor diye kafasına göre KVKK delsin millet ozaman.
Hacker'in paylastigi bilgi de internette public olarak mevcuttu, su anda hangi cehennemdedir bilmem ama surface net uzerinde vardi bu.
Dedigim gibi madem bu kadar hakli yasal hakkini kullansin kimseye sovmesin dan dun oteden.
Spartan
Başarılı
Merak ettim de tam olarak Techolay'ın nereden paylaştığının bağlantısı vs. varsa atabilir misin?
Bu son TurkNet Hacklenme mevzusu ile alakalı video çekmişti Recep Baltaş. Videonun bir saniyesinde Jahrein'in bilgileri sızdırdı hacker derken bilgileri sansürsüz bir şekilde ekrana veriyor. 5-6 saat sonra düzellti tabii videoyu ama internette hiçbir şey ölmez. Video binlerce izlendi muhtemelen Jaho kimliği değiştirmiştir bile ama yani geç fark edilse ciddi sıkıntılara yol açılacak bir bilgi.
seeraddar
Yetkin
Sizden önceki mesajımda sizin şu an bahsettiklerinizden bahsettim. İki tarafta suçlu. Jahreinden de nefret ederim.Ee paylaştıysa hukuki olarak hakkını ararsın hadi bir kere söversin iki kere söversin üzerinden vakit geçmiş olayı arada sırada böyle canlandırmazsın değil mi? Ayrıca benim demek istediğim Recep Baltaş özelinde değil genel olarak Jahrein'in yapmak istediğine yönelik bir eleştiri. Şu an o adamın yayınını izlesen yayın boyu onlarca farklı yayıncıya veya şahısa hakaretler ettiğini, laf attığını izleyebilirsin. Bunu yaparak kendini kanallara paylaştırıyor, drama var diye izleyici çekiyor, kendini unutturmuyor.
Recep abi Turknet leakini video yapiyor, yanlislikla PDF dosyasinin mi ne sansurlenmesi unutuluyor, tepede Ahmet Sonuc diye boru gibi yazi cikiyor canliya, hata fark edilince editleniyor, Jaho kudurup dumduz saymaya basliyor, bu olay da iki haftadir sanirim devam ediyor.Merak ettim de tam olarak techolayın nereden paylaştığının bağlantısı vs. varsa atabilir misin?
Olaya forumda paylaşılanlar kadar hakimim fakat şunu soracağım: Jahrein verileri türknet üzeren paylaşan hacker'lardan çok Recep Baltaş'a mı sallıyor yoksa bana mı öyle geldi? Verilerini açık açık paylaşanlara sövse daha yerinde değil mi? Kimsenin de buna karşı çıkacağını sanmıyorum.
Spartan
Başarılı
Burada sorun şu. Karşıdaki sinirlenip sövebilir. Recep Abi olgunluk gösterip orada ya böyle böyle oldu aramızda zaten eskiden kalma bi anlaşmazlık var ama özür dilerim genede falan diyip açıklama yapsa gene sorun ortadan kalkacak. Dava ederim demesi saçma bence.Recep abi Turknet leakini video yapiyor, yanlislikla PDF dosyasinin mi ne sansurlenmesi unutuluyor, tepede Ahmet Sonuc diye boru gibi yazi cikiyor canliya, hata fark edilince editleniyor, Jaho kudurup dumduz saymaya basliyor, bu olay da iki haftadir sanirim devam ediyor.
Hacker'ın paylaştığı bilgilerin çoğuna çinko karbon vatandaş okadar da kolay yoldan erişemez. Ama gidip herkesin izlediği Youtube gibi bir platformda paylaşırsan ozaman tamamen yayılır. Yayılmasa bile bilmeyen adamda gidip bunu nasıl bulabileceğini öğrenir.Olaya forumda paylaşılanlar kadar hakimim fakat şunu soracağım: Jahrein verileri türknet üzeren paylaşan hacker'lardan çok Recep Baltaş'a mı sallıyor yoksa bana mı öyle geldi? Verilerini açık açık paylaşanlara sövse daha yerinde değil mi? Kimsenin de buna karşı çıkacağını sanmıyorum.
Olaya forumda paylaşılanlar kadar hakimim fakat şunu soracağım: Jahrein verileri TurkNet üzeren paylaşan hacker'lardan çok Recep Baltaş'a mı sallıyor yoksa bana mı öyle geldi? Verilerini açık açık paylaşanlara sövse daha yerinde değil mi? Kimsenin de buna karşı çıkacağını sanmıyorum.
Ruhu AKP'li iste. Verilerin patladigini haber yapanlarin pesine dusen AKP, hackera degil recebe satasan Ahmet, benzerlik manidar.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-