Jahrein öfkelenmekte haklı fakat küfür kendisini otomatik olarak haksız konuma düşürüyor. Yorum yapan arkadaşlarda 2 lafınızdan biri “obez”, kendi fikirlerinizi belirtmenizi ve terbiyeli olmanızı tavsiye ederim. Hastalığı yüzünden kilo vermesi zor olan birine “obez” demek bayağı aşağılıkça ve konunun obez olmasıyla alakası ne, çözemedim. Hepiniz fit fiziğe sahipsiniz de bizim mi haberimiz yok? Neyse, konuya gelecek olursak, dediğim gibi, Jahrein’in küfür etmesi onu haksız konuma düşürüyor ama bir gerçek var ki Recep Abi gibi profesyonel bir insanın buna dikkat etmesi gerekiyordu. Önceki küfürü de ben paylaştım burada; Recep Abi gelip editöre demesine rağmen unuttuğunu ve bu yüzden yaşandığını söylemişti. Dikkat etmesi gerekiyordu, bunun savunulacak bir tarafı yok bence. İyi günler.

Recep abi Turknet leakini video yapiyor, yanlislikla PDF dosyasinin mi ne sansurlenmesi unutuluyor, tepede Ahmet Sonuc diye boru gibi yazi cikiyor canliya, hata fark edilince editleniyor, Jaho kudurup dumduz saymaya basliyor, bu olay da iki haftadir sanirim devam ediyor.
Videosu falan var mı? Görmedim ben bunu.

Ee paylaştıysa hukuki olarak hakkını ararsın hadi bir kere söversin iki kere söversin üzerinden vakit geçmiş olayı arada sırada böyle canlandırmazsın değil mi? Ayrıca benim demek istediğim Recep Baltaş özelinde değil genel olarak Jahrein'in yapmak istediğine yönelik bir eleştiri. Şu an o adamın yayınını izlesen yayın boyu onlarca farklı yayıncıya veya şahısa hakaretler ettiğini, laf attığını izleyebilirsin. Bunu yaparak kendini kanallara paylaştırıyor, drama var diye izleyici çekiyor, kendini unutturmuyor.

Ne zaman fark edildi jahonun bilgileri olduğu ve video Recep Baltaş'ın olay sonrasındaki çektiği ilk videodan mı?

@Recep Baltaş
Başkan Ankara Hukuk 3. Sınıfta okuyan birisi ve çokça avukat ile sohbeti olan birisi olarak malum kişinin sana Klipte yaptığı şeyi yapmaya hakkı yok. Hukuk düzeninde konudan bağımsız şahsi davalarda sana başka bir dava konusunu haksız avantaj sağlayacak şekilde önüne sunamaz. Bu hukuken bir suçtur. Türk Medeni Kanunu 2. Maddesi gereği "Herkes, haklarını kullanırken ve borçlarını yerine getirirken dürüstlük kurallarına uymak zorundadır. Bir hakkın açıkça kötüye kullanılmasını hukuk düzeni korumaz" Malum kişinin sana karşı kvkk davası açma hakkı olsa da ben şahsen bu hakkı kötüye kullandığını ve bu maddenin kapsamı gereğince sana karşı kullanamayacağını düşünüyorum. Bu şekilde dediğim gibi şahsi avukatına iletebilir misin? Kendisi açık açık senin markanı zedeliyor. Süreç için yardım gerekirse ulaşabilirsin şahsıma da.

Yanında da gencecik kız var bide. Yazık, bu yaptıkları şeyler maksimum 3 yaşında olan oğlundan çıkacak. Allah'a havale etmek lazım.