Rutin olarak haftada birkaç kişiye sövüyor ve nefret algısı yaratıyor. Reşit olmayan bir ton insanı örgütlüyor. Hiç bu kadar gereksiz bir insan görmemiştim.

RB ve Jahrein draması çok eskiye dayanıyor. RB, Jahreinin o dönemki kız arkadaşı veya şu an evli olduğu eşi için "omurgasız" kelimesini kullanmıştı. TP'deki eski kullanıcıları bilir.

Dolayısıyla 2 kişinin de kendisi aklaması hiç mantıklı değil. Birisi eşimin ve çocuğum olduğu yerin adresini yayınlayıp, kusura bakma hackerler zaten paylaşmıştı diyemez. Suçu editöre atamaz. Balık baştan kokar.

@Yagami Light , senin ve diğerlerinin anlamadığı nokta şu: Yanlışlıkla da olsa Recep Baltaş adamın kimlik seri numarasına kadar internette, binlerce kişiye ifşaladı. Jahrein özgüveni buradan alıyor. Recep Baltaş herhangi bir dava açsa, Jahrein KVKK’dan karşı dava açarsa sence kim daha çok zarar görecek? Küfür mü yoksa KVKK mı?

Hakaret davasında “o da bunu yaptı” demesine gerek yok. Küfürün cezasını çeker, ardından KVKK davası açar. Jahrein’e küfür davası koyar mı sence :rofl:

Yani başka bir suçu öne sürmesine gerek yok kendini savunmak için. Savunma amacı bile olduğunu sanmıyorum, seve seve öder parasını. İlginç bi karakter.

Son düzenleme:
@Sensei, bildiğim kadarıyla Donanım Arşivi ile başlayan gerginlikten Recep Baltaş'ın biz çakma firmalarla toplanıyoruz gibi bir lafıydı. Drama konuşulurken aklıma geldi sormak istiyorum. Farklı bir nedenle mi gerildi abdullah ve baltaş?

@Yagami Light , senin ve diğerlerinin anlamadığı nokta şu: Yanlışlıkla da olsa Recep Baltaş adamın kimlik seri numarasına kadar internette, binlerce kişiye ifşaladı. Jahrein özgüveni buradan alıyor. Recep Baltaş herhangi bir dava açsa, Jahrein KVKK’dan karşı dava açarsa sence kim daha çok zarar görecek? Küfür mü yoksa KVKK mı?

Hakaret davasında “o da bunu yaptı” demesine gerek yok. Küfürün cezasını çeker, ardından KVKK davası açar. Jahrein’e küfür davası koyar mı sence :rofl:

Yani başka bir suçu öne sürmesine gerek yok kendini savunmak için. Savunma amacı bile olduğunu sanmıyorum, seve seve öder parasını. İlginç bi karakter.
Öncelikle "KVKK'dan karşı dava açmak" diye bir şey yok hukuk literatüründe. KVKK davası ayrı görülür, küfür ve hakaret davası ayrı görülür. Jahrein bu davayı mazeret gösterip sopa sallarcasına Recep Baltaş'a küfürler ediyor. Bu ayrı bir suçtur ve belirttiğim maddede gösterilmiştir. Hukuki konulara hakim değil iseniz lütfen bilmeden yorum yapmayın.