Detaylar
Kim cevapladı?Şu vida tutuyor sanırım. Çıkarmayı denedin mi? Onu çıkarınca öne doğru Tesla kapısı gibi açılır diye tahmin ediyorum.
Video bırakıyorum. Açamadım bir türlü.Şu vida tutuyor sanırım. Çıkarmayı denedin mi? Onu çıkarınca öne doğru Tesla kapısı gibi açılır diye tahmin ediyorum.
Eki Görüntüle 254969
O gösterdiğim vidayı elinle çevirsen bile açılır. Olmazsa tornavidayla dene.
Onu çıkarınca da buradan çeksen gelir.
Hocam vida elimle çıkıyor ama cam çıkmıyor bir türlü.O gösterdiğim vidayı elinle çevirsen bile açılır. Olmazsa tornavidayla dene.
Hocam olduğu yerde camı yukarı kaydırmayı dener misiniz bir? Çok ilginç.Hocam vida elimle çıkıyor ama cam çıkmıyor bir türlü.
Hocam olduğu yerde camı yukarı kaydırmayı dener misiniz bir? Çok ilginç.
Kasanın alt tarafında iki tane soket var camı tutan.
Bir de altının fotoğrafını atar mısınız?Eki Görüntüle 254974
Vidayı açtıktan sonra yukarıdaki çeltikten hafif yana doğru çeker misiniz?O gösterdiğim vidayı elinle çevirsen bile açılır. Olmazsa tornavidayla dene.
Onu çıkarınca da buradan çeksen gelir.
Eki Görüntüle 254971
Onların sağ ve solunda çeltik var, kasanın içine doğru tırnakları oturmuş olmalı. Yukarıdan yanal çektirin hafif aralandıktan sonra yukarıya doğru kaldırın.Eki Görüntüle 254974
Son düzenleme:
Hocam vidayı açtıktan sonra yana doğru ittiriyorum ve sadece yan camın vidayı açtığım kısmı öne doğru aralanıyor. Diğer kısımlar çıkmıyor bir türlü. Zorlarsam cam kırılacak.Vidayı açtıktan sonra yukarıdaki çeltikten hafif yana doğru çeker misiniz?
Eki Görüntüle 254989
Onların sağ ve solunda çeltik var, kasanın içine doğru tırnakları oturmuş olmalı. Yukarıdan yanal çektirin hafif aralandıktan sonra yukarıya doğru kaldırın.