Geçen ki kitap fuarında basacağız vs. dediler, Ankara'da. Yine basmadılar, tüm eski basım Deadpool çizgi romanlarını yeniden bastılar ama yok illa ki benim beklediğim basılmayacak ya... gmail atsam veya Instagram'da DM'den darlamaya devam etsem sonuç alır mıyım? Yoksa JBC'de çalışan çıkar mı bu forumda?
Detaylar
Kim cevapladı?Çok anlamam ama yayıncı JBC mi olmalı illa? Yani satın almak istiyorsunuz da bulamıyor musunuz?
Türkçe basan sadece orası var. Yabancı basımları da var tabii... ama 900 TL falan.Çok anlamam ama yayıncı JBC mi olmalı illa? Yani satın almak istiyorsunuz da bulamıyor musunuz?
Yani, ben böyle bir şey buldum. Nadirkitap güvenilirdir fakat satıcıyı bilmiyorum. Şansa satıcının konumu da Ankara imiş. İsterseniz gidip bi' kontrol edebilirsiniz. Yayıncı JBC ayrıca.Türkçe basan sadece orası var. Yabancı basımları da var tabii... ama 900 TL falan.
Deadpool X Dracula - Brian Posehn | Nadir Kitap
Deadpool X Dracula kitabı hakkında bilgileri içeren kitap satış sayfası. Brian Posehn kitapları ve JBC Yayıncılık baskısı kitaplar ile ikinci el ve yeni 10 milyon kitap NadirKitap.com'da
Konuk Kitabevi - Nadir Kitap
Konuk Kitabevi kitaplarına ulaşabileceğiniz ve Konuk Kitabevi ile iletişim kurabileceğiniz sayfa. Online sahaf sayfası. İkinci el kitap satışı, yeni kitap satışı, dergiler ve koleksiyon ürünleri.
Yani, ben böyle bir şey buldum. Nadirkitap güvenilirdir fakat satıcıyı bilmiyorum. Şansa satıcının konumu da Ankara imiş. İsterseniz gidip bi' kontrol edebilirsiniz. Yayıncı JBC ayrıca.
![]()
Deadpool X Dracula - Brian Posehn | Nadir Kitap
Deadpool X Dracula kitabı hakkında bilgileri içeren kitap satış sayfası. Brian Posehn kitapları ve JBC Yayıncılık baskısı kitaplar ile ikinci el ve yeni 10 milyon kitap NadirKitap.com'dawww.nadirkitap.com
Konuk Kitabevi - Nadir Kitap
Konuk Kitabevi kitaplarına ulaşabileceğiniz ve Konuk Kitabevi ile iletişim kurabileceğiniz sayfa. Online sahaf sayfası. İkinci el kitap satışı, yeni kitap satışı, dergiler ve koleksiyon ürünleri.www.nadirkitap.com
Sağ olun hocam. Gidip bakarım muhtemelen.