Alalı 3 4 sene olmuştur. İnternetten almıştım 1 sene önce. JBL 100 TWS kulaklığım Bluetooth'u da iki kulaklık olarak gözüküyordu. Düzeltememiştim falan derken dolaba attım duruyordu. Bugün biraz kurcaladım Bluetooth'u hallettim ama sol tarafın ışıkları yanıyor, hareketleri algılıyor ama ısrarla ses vermiyor.
Sorununuzu çözmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1.
Kulaklıkları Sıfırlayın:
- Her iki kulaklığı da şarja takın ve tamamen şarj olmalarını bekleyin.
- Kulaklıkları şarjdan çıkarın.
- Her iki kulaklığı da yaklaşık 10-15 saniye boyunca basılı tutun. Bu, kulaklıkların sıfırlanmasına yardımcı olabilir.
2.
Bluetooth Bağlantısını Kontrol Edin:
- Bluetooth ayarlarınızı açın ve daha önce bağlanmış olduğunuz JBL 100TWS cihazını unutun veya kaldırın.
- Kulaklıkları tekrar eşleştirin. Önce sağ kulaklığı açın, ardından sol kulaklığı açın.
3.
Kanal Ayarlarını Kontrol Edin:
- Ses ayarlarını kontrol edin. Bazen ses denge ayarları, sol veya sağ kulaklık için ses iletiminde sorun yaratabilir. Ayarlar > Ses > Denge kısmını kontrol edin.
4.
Kulaklıkları Temizleyin:
- Kulaklıkların dış yüzeyini yumuşak bir bezle temizleyin ve jack ve şarj portlarını kontrol edin. Kir veya toz, bağlantıda sorun yaratabilir.
5.
Firmware Güncellemelerini Kontrol Edin:
- JBL’nin resmi web sitesinden veya uygulamasından kulaklıkların firmware güncellemelerini kontrol edin. Gerekirse güncelleme yapın.
Eğer bu adımlar sorununuzu çözmezse, kulaklığınızda donanımsal bir arıza olabilir. O durumda, JBL müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz gerekebilir.