Serdar4586

Başarılı
Yakında JBL june 570BT Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. Bilgisayarımın markası HP Pavilion sleekbook 15 PC laptop ancak bilgisayarımda Bluetooth donanımlarını kuramıyorum. Bu kulaklığı aldığımda çalıştıramayacağım diye korkuyorum.

E07FA010-2E47-4B26-8691-F306611EE94B.webp

Bu kulaklığın sürücüye veya programa vs. ihtiyacı yok. Recep hocamın dediği gibi Bluetooth kısmından direk bağlaman yeterli. Bu kulaklığı Bluetooth ile akıllı saat, TV, telefon ve PC aygıtlarına istediğin gibi bağlarsın driver veya program gerekmez.

Bluetooth çalışıyorsa buradan ekleyeceksin:

Eki Görüntüle 61686

Çalışmıyorsa ayrı konu açacaksın ve sürücüsüne vs. bakacağız.

Recep hocam benim bilgisayarın zaten Bluetooth donanımı çalışıyor ama formatdan sonra sürücüleri güncellerken Bluetooth sağ alt sekmede görünmüyor bu zamana kadar pek Bluetooth ile hiç işim olmadı yani günümüzde pek kullanılmıyor ama işte Bluetooth ile çalışan donanımlar olunca ihtiyaç oluyor. Windows 10 da bu donanımı çalıştırmak için hangi ayarları kullanacağız yani sonuçta alt da görünmesi lazım muhtemelen sürücüleri kurmadım. Bir de bu JBL kulaklıkların jack girişli olanları ya da USB girişlileri satılmıyor mu :)
Ekran görüntüsü 2024-07-02 095857.webp

Bu kulaklığın sürücüye veya programa vs. ihtiyacı yok. Recep hocamın dediği gibi Bluetooth kısmından direk bağlaman yeterli. Bu kulaklığı Bluetooth ile akıllı saat, TV, telefon ve PC aygıtlarına istediğin gibi bağlarsın driver veya program gerekmez.

Recep beye yanıt verdim sizin bir bilginiz var mı Bluetooth sürücüsünü nasıl aktif edebilirz hocam.

Recep hocam benim bilgisayarın zaten Bluetooth donanımı çalışıyor ama formatdan sonra sürücüleri güncellerken Bluetooth sağ alt sekmede görünmüyor bu zamana kadar pek Bluetooth ile hiç işim olmadı yani günümüzde pek kullanılmıyor ama işte Bluetooth ile çalışan donanımlar olunca ihtiyaç oluyor. Windows 10 da bu donanımı çalıştırmak için hangi ayarları kullanacağız yani sonuçta alt da görünmesi lazım muhtemelen sürücüleri kurmadım. Bir de bu JBL kulaklıkların jack girişli olanları ya da USB girişlileri satılmıyor mu :)Eki Görüntüle 61848

Recep beye yanıt verdim sizin bir bilginiz var mı Bluetooth sürücüsünü nasıl aktif edebilirz hocam.
Kullandığınız Bluetooth adaptörünün modeli nedir?