Bu bütçede Jeep'e sicak bakamiyorum maalesef ki hocam. O zaman şöyle yapalım, siz maksimum 1.600.000 TL dediniz. O halde 2020-2021 model, bir önceki kasa olan Kona'lara bakın 1.6 T-GDi. Bir de onu inceleyin. 1.300.000 civarına kadar düşüyor bazı modelleri. 193 beygir turbo benzin motor da fena güçlü.Hocam oralara cikamayiz ne yazik ki. 1.600.000 diyeyim en fazla. Tesekkur ederim hepinize. Dedigim gibi aklima gelen modeller;
Hyundai Bayon
MG HS-ZS
Jeep Compass
Bu araca bayildim mesela.
Bu da iyi gibi.
Detaylar
Kim cevapladı?Tamamdir hocam. Bakayim onlarada. Zaten pek secenek yok gibi. Tesekkur ederim.Bu bütçede Jeep'e sicak bakamiyorum maalesef ki hocam. O zaman şöyle yapalım, siz maksimum 1.600.000 TL dediniz. O halde 2020-2021 model, bir önceki kasa olan Kona'lara bakın 1.6 T-GDi. Bir de onu inceleyin. 1.300.000 civarına kadar düşüyor bazı modelleri. 193 beygir turbo benzin motor da fena güçlü.
Pcman80
Üstün
Bu Taigo olabilir, Juke olabilir, Grandland olabilir. Ben bunları örnek olsun diye attım. @Eagles, @pesimist34, @Hamza Ensar Sağlam. Bu hocalarımın yorumu daha önemli tabi.
Teşekkür ediyorum hocam, ne kadar bol yorum, o kadar katkı. Gören herkes sizin gibi öneri verse çok daha güzel olur elbetBu Taigo olabilir, Juke olabilir, Grandland olabilir. Ben bunları örnek olsun diye attım. @Eagles, @pesimist34, @Hamza Ensar Sağlam. Bu hocalarımın yorumu daha önemli tabi.
Volkswagen kesinlikle istemiyor babam. Juke aklimiza geldi ancak 2. eli berbat sanirsam. Grandland ise cok korkutuyor PSA grubu malum 0 aracta trameri cikan kullanicilar var.Bu Taigo olabilir, Juke olabilir, Grandland olabilir. Ben bunları örnek olsun diye attım. @Eagles, @pesimist34, @Hamza Ensar Sağlam. Bu hocalarımın yorumu daha önemli tabi.
Bu Taigo olabilir, Juke olabilir, Grandland olabilir. Ben bunları örnek olsun diye attım. @Eagles, @pesimist34, @Hamza Ensar Sağlam. Bu hocalarımın yorumu daha önemli tabi.
Arkadaşın düşündüğü araçlara göre daha düşük araçlar önermiş olsanız dahi bu bütçenin araçları bunlar. Zaten bu bütçede üst seviye bir SUV almak zor.
Pcman80
Üstün
Juke 2. eli sorun çıkarır mı bilmem artık pek hakim değilim. Ancak ben bindiğimde içi vs. hoşuma gitmişti.Volkswagen kesinlikle istemiyor babam. Juke aklimiza geldi ancak 2. eli berbat sanirsam. Grandland ise cok korkutuyor PSA grubu malum 0 aracta trameri cikan kullanicilar var.
Zaten kesinlikle 3 milyon butcedeki kaliteyi , ozellikleri aramiyoruz hani 1 milyona D Segment SUV ozellikleri arayan kafadaki insanlardan degiliz.Arkadaşın düşündüğü araçlara göre daha düşük araçlar önermiş olsanız dahi bu bütçenin araçları bunlar. Zaten bu bütçede üst seviye bir SUV almak zor.
Pcman80
Üstün
Valla ben en bildiklerimi yazdım.Zaten kesinlikle 3 milyon butcedeki kaliteyi ozellikleri aramiyoruz hani 1 milyona D Segment SUV ozellikleri arayan kafadaki insanlardan degiliz.
Sag olun hocam.Valla ben en bildiklerimi yazdım.Bu bütçede benim aklıma hani bunlardan başka belki Puma bakardım.