Bircok konuda gerisinde kalir derken hocam MG mi geride kalir?Mevcut bindiğiniz Mercedes son iyi Mercedes modellerinden ve MG ile kıyaslanamaz bile. Birçok konuda gerisinde kalır. MG markası Çinliler satın aldıktan sonra canlandı ancak ben yine de markaya çok sıcak bakamıyorum. Baktığınız model fena olmasa da sağlamlık konusunda Japon araçları size daha uygun duruyor.
Şikayetvar platformuna biraz baktım, gecikmelerden şikayetçi olan insan sayısı da hiç az değil.
Detaylar
Kim cevapladı?Bircok konuda gerisinde kalir derken hocam MG mi geride kalir?
Konfor, yol tutuş, sağlamlık ve kalite konusunda MG o eski kasa Mercedeslere yetişemez. Aslında MG birçok konuda geride kalır. MG alırsanız size en büyük artısı genç yaşı ve teknolojisi olur. Bu bir model yükseltme olsa da MG asla bir Mercedes olmayacaktır.
Tesekkur ederim hocam.Konfor, yol tutuş, sağlamlık ve kalite konusunda MG o eski kasa Mercedeslere yetişemez. Aslında MG birçok konuda geride kalır. MG alırsanız size en büyük artısı genç yaşı ve teknolojisi olur. Bu bir model yükseltme olsa da MG asla bir Mercedes olmayacaktır.
Bu arada yanlış anlaşılmasın, arabayı kötülemek için söylemedim ancak kafalarda biraz soru işaretleri bırakan bir marka. Fiyatının uygun olması biraz da bu durumdan kaynaklanıyor.
Subaru, Suzuki, Toyota, Honda veya Kore arabaları gibi net konuşamıyorum çünkü özellikle zorlu şartlar için Japon araçları çok daha iyidir. Uzun yıllar Japon otomobilleri kullandım ancak beni rahatsız eden hususlar genelde parça pahalılığı ve yalıtım eksiklikleri oldu. Bu iki kriter hariç genelde memnun etti beni hep.
Subaru, Suzuki, Toyota, Honda veya Kore arabaları gibi net konuşamıyorum çünkü özellikle zorlu şartlar için Japon araçları çok daha iyidir. Uzun yıllar Japon otomobilleri kullandım ancak beni rahatsız eden hususlar genelde parça pahalılığı ve yalıtım eksiklikleri oldu. Bu iki kriter hariç genelde memnun etti beni hep.
Son düzenleme:
Eğer yine sedan düşünecek olursanız BMW 320D B47 motorlu versiyonu 1.6 milyon civarına bulunabiliyor gibi bilginiz olsun. F30'lardan N13 motorlular sanayiden çıkmayan baş belası araçlar. B47 kodlu motor tamamen ömürlük.