Jilet sivilce yapıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 743
Düzgün derken neyi kastettiğinizi merak ediyorum. Mesela, hangi kullan-at jiletler ''düzgün'' sayılır?
Ya boş ver sen onu adamlar zaten tek kullanımlık üretiyor. Her ne kadar temiz kullansan kurutsan saklasan da o körelmiştir artık ilk performansını göstermez cildine de zarar verir.

Aynı şeyi düşünüyorum.

Adi üzerine "kullan-at" siz öyle yapmaya devam edin ama yanlış bilgi vermeyin. :thumbsup:
Adı üstünde kutunun üstüne Kullan-At yazıp müşteriye sürekli bir yenisini aldırmak için şartlandıran kapitalizim ve cevaplara bakacak olursak işe yaramış gibi görünüyor bazı arkadaşlar üzerinde. :D

Ufak ufak tüy tüyse, gercek bir sakal-biyik söz konusu değilse aylarca kullanilmasi imkansız.
Adı üstünde kutunun üstüne kullan-at yazıp müşteriye sürekli bir yenisini aldırmak için şartlandıran kapitalizm. :thumbsup:
Maliyeti 1 TL bile yok keza satış fiyatı da öyle. Sana kolay gelsin. :D

Adı üstünde kutunun üstüne Kullan-At yazıp müşteriye sürekli bir yenisini aldırmak için şartlandıran kapitalizim. Ve cevaplara bakacak olursak işe yaramış gibi görünüyor bazı arkadaşlar üzerinde. :D
Dediklerinize katılma veya katılmama durumunda bir lafım yok ama cilt tipleri önemli. Önceki sayfada da denildiği gibi, mesela benim kuzenimin yüzüne değil,ucuz jilet körelmiş baltayla da kessen sivilce çıkmaz.

Arkadaşlar, sakalıma baktığımda aşağı doğru çıkıyor. Merak ettiğim şu: Tam aksine, yukarı doğru çıksa çok garip durmaz mı? Emin misiniz bu konuda?

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt