- Makaleler
- 50
Merhaba,
LG monitör kullanıp da elindeki monitörün panel bilgisini merak edenler için bu bilgiyi paylaşmak istedim. Monitörlerin panel bilgisini "Factory Menu"ye girip öğrenebilirsiniz.
Not 1: Bu yöntem joystick içeren modellerde geçerli.
Sırasıyla uygulayın:
"PANEL" yazan yerin sağında, panel modelini görebilirsiniz. Örneğin bu görselde LG'nin 24GN60R-B modelinde LG üretimi bir panel olan LM238WF6-SSA2 isimli panelin kullanıldığını görüyoruz.
Monitörünüzde çıkan panel bilgisini Panelook'tan sorgulayabilirsiniz.
www.panelook.com
Not 2: Bazı yeni üretim LG monitörlerde doğrudan panel ismi yazmayabiliyor, eğer bu gibi bir durumla karşılaşırsanız bu konunun altına Factory Menu fotoğrafını çekip atarsınız, birlikte araştırırız.
LG monitör kullanıp da elindeki monitörün panel bilgisini merak edenler için bu bilgiyi paylaşmak istedim. Monitörlerin panel bilgisini "Factory Menu"ye girip öğrenebilirsiniz.
Not 1: Bu yöntem joystick içeren modellerde geçerli.
Sırasıyla uygulayın:
- Monitörün ekranını güç düğmesine basarak kapatın.
- Ekran kapalıyken joysticki 3 kere sola kaydırın, ardından 1 kere sağa kaydırın.
- Monitörü düğmeden açın.
- OSD Menu'den "Menu" yazan seçeneği seçin.
- Factory Menu karşımıza çıkmış oluyor.
"PANEL" yazan yerin sağında, panel modelini görebilirsiniz. Örneğin bu görselde LG'nin 24GN60R-B modelinde LG üretimi bir panel olan LM238WF6-SSA2 isimli panelin kullanıldığını görüyoruz.
Monitörünüzde çıkan panel bilgisini Panelook'tan sorgulayabilirsiniz.
Global Panel Exchange Center - Panelook.com
30K+ LCD panel models, 32K+ LCD panel datasheets, 10M+ pcs panel stocks, 180+ panel sizes, 100+ parametres, 70+ LCD panel brands, 30+ LCD panel applications.
Not 2: Bazı yeni üretim LG monitörlerde doğrudan panel ismi yazmayabiliyor, eğer bu gibi bir durumla karşılaşırsanız bu konunun altına Factory Menu fotoğrafını çekip atarsınız, birlikte araştırırız.