Selam, Reels'larda bol bol karşımıza çıkan, bilgisayardan anlamayan ve sizin ilgilendiğinizi bilen akrabalarınız ve arkadaşlarınızın site attığı o Knob'u yengeniz bana almış. Çok mutlu olsam da görevimiz tehlike. Ürünle ilgili görüşlerimi paylaşmazsam ayıp olur. Ürünün fiyatını bilmiyorum. Bakarsak ayıp olur ama EBay'de 15 dolar. Oha yani. 3D basan arkadaşınız varsa ona bastırın. Projesi daha ucuzdur. Üründe özel bir basım tekniği yok. Çizgili şekilde basım izleri görünüyor ki normal. Montajı pek kolay değil. Monte ettikten sonra ve oynarken hoş gibi görünse de kullanmayı imkansız kılan durumda maalesef. Baskıyı yapan arkadaşın toleransları çok yüksek olsa gerek ki hangi yöne götürürsek Knob'u, zıddı çıkıyor. Sola çevirirseniz sağ, sağa çevirirseniz sol tık diye atabiliyor. Genellikle iki yönde bunu yaşadım. Dört tarafta da aynı durum yok ama 2 tanesinde var. Zaten tuşa da tam oturmuyor. Bendeki baskı bu şekilde olup sizde olmayabilir ama hata olasılığı yüksek. Bu nedenle iyisi olduğundan emin olana kadar almayın, önermem.

Şunu da eklemek lazım WASD ile olmaz, UP yani İLERİ yön tuşlunun da etrafında boşluk olması lazım. Ben Shift'i çıkarmak zorunda kaldım mesela. :D

74451839-9385-4933-906b-f96567fb7573.webp

5aa364ed-9e7e-4f18-b407-ffa5da1db932.webp