aldaci26 1

Uzman
Sıradan JPG, PNG ve JPEG gibi formatları görüntülemek için yerleşik Windows uygulaması ve IrfanView alternatifi basit bir şey arıyorum arkadaşlar, öneriniz var mı?

Sıradan JPG, PNG ve JPEG gibi formatları görüntülemek için yerleşik Windows uygulaması ve IrfanView alternatifi basit bir şey arıyorum arkadaşlar, öneriniz var mı?
- Windows Fotoğraflar Uygulaması: Windows işletim sisteminin yerleşik uygulamasıdır. JPG, PNG ve JPEG gibi formatları kolayca görüntülemenizi sağlar.

- GIMP: Ücretsiz, açık kaynaklı bir grafik düzenleme uygulamasıdır. Çok sayıda görüntü formatını destekler ve temel görüntüleme işlevlerinin yanı sıra düzenleme imkanı da sunar.

- XnView: Hızlı, çok formatlı bir görüntüleyicidir. Kullanıcı dostu arayüzü ile birçok formatı destekler ve fotoğrafları organize etme imkanına sahiptir.

- FastStone Image Viewer: Kullanımı kolay bir başka görüntüleyici. JPG, JPEG ve PNG formatlarının yanı sıra birçok farklı formatı da destekler.

- ImageGlass: Hafif ve hızlı bir görüntüleme uygulamasıdır. JPG ve PNG gibi popüler formatları destekler ve kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir.

Bu uygulamalardan birini deneyebilirsiniz. Her biri farklı özellikler ve kullanıcı arayüzü sunmakta, bu nedenle hangisinin ihtiyaçlarınıza en uygun olduğunu görmek için birkaçını denemeniz faydalı olabilir.