Simon hocam selam, bir tane resim attım işaretleyip. Baseus ürünlerinde yazıyor mesela o etiket şeklinde. Kutusunu dikkatli inceleyin, senin de alacağın üründe böyle bir şey olabilir. Oradan yakalarsın diye düşünüyorum üretim tarihini. Ne kadar yeni üretim olursa o kadar iyi, bekledikçe bile biliyorsun bunların ömürlerinde azalmalar ve kayıplar oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Tesekkur ederim. Dikkate alacagim.Simon hocam selam, bir tane resim attım işaretleyip. Baseus ürünlerinde yazıyor mesela o etiket şeklinde. Kutusunu dikkatli inceleyin, senin de alacağın üründe böyle bir şey olabilir. Oradan yakalarsın diye düşünüyorum üretim tarihini. Ne kadar yeni üretim olursa o kadar iyi, bekledikçe bile biliyorsun bunların ömürlerinde azalmalar ve kayıplar oluyor.
Eki Görüntüle 232118
Hocam bu arada yorumlarda 5-6 kişi 10-15k mAh olduğundan bahsetmişler dikkat edersin.
- Makaleler
- 23
Gordum. Sanirim kapasite bilgisi yanlis.Hocam bu arada yorumlarda 5-6 kişi 10-15k mAh olduğundan bahsetmişler dikkat edersin.
erdym
Üstün
Ondan dolayı değil batarya 20 bin diye başka bir cihazı 20 binlik doldurmaz. Sistemin içindeki şarj devresinin verimi, voltaj yükselticinin verimi ve ısınması gibi birçok faktör bunu etkiler ki 65W az bir rakam değil eğer %80 falan veriminde çalışıyorsa gayet normal aslında. Ayrıca o yorumu yapanlar telefonun dönüşüm devresini ve boşta harcamasını da hesaba kattı mı acaba?
Ondan dolayı değil batarya 20 bin diye başka bir cihazı 20 binlik doldurmaz. Sistemin içindeki şarj devresinin verimi, voltaj yükselticinin verimi ve ısınması gibi birçok faktör bunu etkiler ki 65W az bir rakam değil eğer %80 falan veriminde çalışıyorsa gayet normal aslında. Ayrıca o yorumu yapanlar telefonun dönüşüm devresini ve boşta harcamasını da hesaba kattı mı acaba?
Tamam da hocam 10k diyen bile var. İki katı da fark etmez.
erdym
Üstün
Tamam da hocam 10k diyen bile var. İki katı da fark etmez.
İçini açıp ölçüp test etmeyen birinin rastgele attığı bir rakama mı güveneceksin? Her powerbank fabrikadan kusursuz çıkacak diye bir şey yok bende çok övülen bir Baseus almıştım aynı sorun vardı meğer üretim tarihi eskiymiş ki lityum piller kimyası gereği ısıyla bile ölebilen bir yapıdadır. Daha sonra aynı markanın adaman serisini aldım ve aşırı memnun kaldım.
Ayrıca tekrar dediğim gibi o adamın kullanım senaryosunu da bilmiyoruz. Mesela çoğu laptop portta şarj gördü mü gazı fuller belki adam farkında bile değil o durumun veyahut şarj entegresi leş gibi çalışan laptoplar var.
İçini açıp ölçüp test etmeyen birinin rastgele attığı bir rakama mı güveneceksin? Her powerbank fabrikadan kusursuz çıkacak diye bir şey yok bende çok övülen bir Baseus almıştım aynı sorun vardı meğer üretim tarihi eskiymiş ki lityum piller kimyası gereği ısıyla bile ölebilen bir yapıdadır. Daha sonra aynı markanın adaman serisini aldım ve aşırı memnun kaldım.
Ayrıca tekrar dediğim gibi o adamın kullanım senaryosunu da bilmiyoruz. Mesela çoğu laptop portta şarj gördü mü gazı fuller?
1 kişi dese tamam hocam. Birden fazla kişi diyor, ya üretim tarihi çok eski ya da bilgilendirme yanlış. Ve ortada güvenmelik bir durum yok, alim olmak gerekmiyor. Şarja takacak deneyecek bu kadar. Dediğim gibi 1 kişi dese sorun yok. 5-6 kişi birden aynı senaryoda kullanmamıştır. Artık bozuk mu üretim mi eski yanlış mı yazılmış orasını bilemeyiz. Zaten 10k da olsa 15k da olsa 65watta göre yine iyi fiyatı. Ben belirttim sadece.
erdym
Üstün
1 kişi dese tamam hocam. Birden fazla kişi diyor, ya üretim tarihi çok eski ya da bilgilendirme yanlış. Ve ortada güvenmelik bir durum yok, alim olmak gerekmiyor. Şarja takacak deneyecek bu kadar. Dediğim gibi 1 kişi dese sorun yok. 5-6 kişi birden aynı senaryoda kullanmamıştır. Artık bozuk mu üretim mi eski yanlış mı yazılmış orasını bilemeyiz. Zaten 10k da olsa 15k da olsa 65watta göre yine iyi fiyatı. Ben belirttim sadece.
1.500 TL bir şey değil hocam hadi olsa bile arkanda Amazon var ben sebep bile göstermeden iade mi aldılar. Detaylı şarj testi yaparsın eğer bir sorun yoksa cihaz kalır.
1.500 TL bir şey değil hocam hadi olsa bile arkanda Amazon var ben sebep bile göstermeden iade mi aldılar. Detaylı şarj testi yaparsın eğer bir sorun yoksa cihaz kalır.
Evet ben de öyle düşünüyorum zaten, ucuz olduğunu da söyledim. Dediğim gibi bilgilendirme amaçlı dedim, ürünü kötülemek için değil.
Yeni konular
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-
-
Schengen vizesinin 2030'a doğru dijitalleşmesi planlanıyor!
- Rubiks Cube
-
RTX 3060 sistemde CoD Warzone'da görüntünün çamur gibi olması sorunu
- Daryl Dixon
-
-