OneKnight Uzman Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 129 Beğeniler 33 5 Mayıs 2025 #1 Bu siteden hiç alışverişim olmadı, ne kadar güvenilir bilmiyorum. Fiyatı da uygun geldi, sizce alınır mı? Game Pass önermeyin kullanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2025
Bu siteden hiç alışverişim olmadı, ne kadar güvenilir bilmiyorum. Fiyatı da uygun geldi, sizce alınır mı? Game Pass önermeyin kullanmıyorum.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.949 Çözümler 16 Beğeniler 8.202 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 5 Mayıs 2025 #2 Site güvenilir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Yalnız çıkmamış bir oyuna rica ediyorum para vermeyin. Zaten zam gelmeyecek niye önden paranızı gömüyorsunuz ki? Çıksın bir tarafsız incelemeler çıksın, performansına bakın. Sonra alırsınız.
Site güvenilir gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Yalnız çıkmamış bir oyuna rica ediyorum para vermeyin. Zaten zam gelmeyecek niye önden paranızı gömüyorsunuz ki? Çıksın bir tarafsız incelemeler çıksın, performansına bakın. Sonra alırsınız.