Merhaba. Kablonet'te DOCSIS altyapısı kullanıyorum ve biliyorsunuz ki sağladıkları hesap makinesı pardon modemleri çok kötü. Bunun için bir router almayı düşünüyorum. Modemdeki Wi-Fi özelliğini kapatarak tüm kablosuz veri trafiğini router üzerinden geçireceğim. Kablosuz performansı iyi yönde değişeceğini umuyorum. Bunun için hangi Router'ı almalıyım?
Kullandığım paket 100'e 20 Mbps.
Merhaba. Kablonet'te DOCSIS altyapısı kullanıyorum ve biliyorsunuz ki sağladıkları hesap makinesı pardon modemleri çok kötü. Bunun için bir router almayı düşünüyorum. Modemdeki Wi-Fi özelliğini kapatarak tüm kablosuz veri trafiğini router üzerinden geçireceğim. Kablosuz performansı iyi yönde değişeceğini umuyorum. Bunun için hangi Router'ı almalıyım?
Modem hakkın pek bilgim yok ama yorumları iç açıcı değil; Kullanıcı yorumu: Uzak mesafeden yüksek çekim gücü olmasına rağmen stabil olmayan bağlantı: 5 diş çekse de %80 performans kaybı...
Evet konu ile ilgili bilgim var ancak hangi router ı alacağım konusunda çok kararsızım. Kapsama alanı geniş bir ürün almam gerekli. 2, 3k civarı bütçe ayırmayı planlıyorum.
Evet konu ile ilgili bilgim var ancak hangi router ı alacağım konusunda çok kararsızım. Kapsama alanı geniş bir ürün almam gerekli. 2, 3K civarı bütçe ayırmayı planlıyorum.