Kablonet Fiber'de ping nasıl düşer?

Jarvis

Başarılı
Yer
İstanbul
Kablonet Fiber'de (1000/125) ping yüksek geldi. Nasıl düşürebilirim. Yükte 60-90 arası değişiyor. Router ZTE F6600, fiber kablo direkt modeme giriyor. Değiştir derseniz önerinizi de alırım. SPF girişli bir router da olabilir.

Sorun bufferbloattan kaynaklanıyor. QOS açman gerekli.

3 haftalığına Türksat fiber kullandım ve kullandığım güne lanet okudum hatta Hakem heyetine başvurdum iptal ettirdikten sonra paramı alabilmek için ve aldım da. Modemleri leş gibi, pingleri leş gibi, hizmetleri leş gibi. Koaksiyel kablo ile fiber veren firmamı olur, gerçi sende 1000'lik paket var GPON o ama yine de kurtar kendini dostum başka bir Fiber hizmeti veren firma var ise hemen kurtar. TTNET'den hallice hatta bence daha kötü bir altyapı firması.

Sana başka modem de kullandırtmaz bunlar yüksek ihtimal. Fırsatın var ise kaç kurtar kendini

Son düzenleme:
Ben koaksiyel değil fiber kablo ile kullanıyorum.

Ben koaksiyel değil fiber kablo ile kullanıyorum.

Biliyorum GPON da modeme kadar fiber geliyor ama ben çok tiksindim Türksat'dan da TTNET'den de.

Modem için izin veriyorlar ise önerim Keenetic Hero olur SFP portuda mevcut ve QoS da en iyilerden bir tanesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…