Kablonet Fiber'de (1000/125) ping yüksek geldi. Nasıl düşürebilirim. Yükte 60-90 arası değişiyor. Router ZTE F6600, fiber kablo direkt modeme giriyor. Değiştir derseniz önerinizi de alırım. SPF girişli bir router da olabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Antoncehov
Çalışkan
Sorun bufferbloattan kaynaklanıyor. QOS açman gerekli.
Cihazda QoS yokSorun bufferbloattan kaynaklanıyor. QOS açman gerekli.
Arantheim
Uzman
Kablonet Fiber'de (1000/125) ping yüksek geldi. Nasıl düşürebilirim? Yükte 60-90 arası değişiyor. Router ZTE F6600, fiber kablo direkt modeme giriyor. Değiştir derseniz önerinizi de alırım. SPF girişli bir router da olabilir.
Eki Görüntüle 258278
Eki Görüntüle 258279
Eki Görüntüle 258283
3 haftalığına Türksat fiber kullandım ve kullandığım güne lanet okudum hatta Hakem heyetine başvurdum iptal ettirdikten sonra paramı alabilmek için ve aldım da. Modemleri leş gibi, pingleri leş gibi, hizmetleri leş gibi. Koaksiyel kablo ile fiber veren firmamı olur, gerçi sende 1000'lik paket var GPON o ama yine de kurtar kendini dostum başka bir Fiber hizmeti veren firma var ise hemen kurtar. TTNET'den hallice hatta bence daha kötü bir altyapı firması.
Sana başka modem de kullandırtmaz bunlar yüksek ihtimal. Fırsatın var ise kaç kurtar kendini
Son düzenleme:
Ben koaksiyel değil fiber kablo ile kullanıyorum.3 haftalığına Türksat fiber kullandım ve kullandığım güne lanet okudum hatta Hakem heyetine başvurdum iptal ettirdikten sonra paramı alabilmek için ve aldım da. Modemleri leş gibi, pingleri leş gibi, hizmetleri leş gibi. Koaksiyel kablo ile fiber veren firmamı olur. Allah aşkına ya. Kurtar kendini dostum başka bir Fiber hizmeti veren firma var ise hemen kurtar. TTNET'den hallice hatta bence daha kötü bir altyapı firması.
Sana başka modem de kullandırtmaz bunlar yüksek ihtimal. Fırsatın var ise kaç kurtar kendini![]()
Arantheim
Uzman
Biliyorum GPON da modeme kadar fiber geliyor ama ben çok tiksindim Türksat'dan da TTNET'den de.
Modem için izin veriyorlar ise önerim Keenetic Hero olur SFP portuda mevcut ve QoS da en iyilerden bir tanesidir.
Keenetic Hero AX3000 Wi-Fi Mesh Ebeveyn Kontrol Fiber VPN Router 1x2.5Gbit/s 1xSFP Combo 4x1Gbit/s USB3.0 USB.2.0 KN-1012 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Keenetic Hero AX3000 Wi-Fi Mesh Ebeveyn Kontrol Fiber VPN Router 1x2.5Gbit/s 1xSFP Combo 4x1Gbit/s USB3.0 USB.2.0 KN-1012 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Yeni konular
-
-
-
-
Gıda Komagene Gene Gelsin uygulamasında 250 TL'ye 100 TL indirim
- Caner Uncu
-
Casper Excalibur G870 i7 13620H & RTX 5060 vs ASUS TUF Gaming F16 i5 13450HX & RTX 5060
- mauroicardi99
-
-
-
Dolap Üzerinden şahıs şirketi açılmadan satış yapılabilir mi?
- Baby Driver