Benim altyapı bilgilerim internette güncellenmiyor hocam. En iyisi Kablonet ile konuşmak. Eğer fiber varsa geçiş yapacağım yoksa Netspeed devam ederim gibi. 200 TL'ye 100 Mbps internet verilmez, yakında o ISS'de zam yapacaktır. Netspeed ile bir sorun yaşamadım tek geçiş sebebim fiber hizmet alabiliyorsam aynı paraya fiber hizmet almak istiyorum.
Fiber internet olduğu için VDSL'den her türlü daha iyi ping değerleri sunar diye düşünmüştüm. Gerçi bir konuda fiber yazsa bile fiber olmadığını söylemişler o yüzden korkmadım değil, fiber olup olmadığını sorup geçerim. Kablonet altyapı sorgulamasında altta paylaştığım sonuç çıkıyor.
2 TV 3 Telefon 1 PC 1 Laptop ile 9 Ping alıyorum Valorant ta. Ping sorunu yaşamanızı istemem iyice sormanızı ve tahmini kaç Ping alacağınızı öğrenmenizde fayda var.
Kablo net önermem, FPS oyunları oynadığımız yakın arkadaşım bu aralar Kablonet'de ping sorunu olduğu için TurkNet'e geçişini sağladık, eğer FPS oyunları oynuyorsan bu tavsiyemi göz önünde bulundurmanı isterim.
Fiber internet olduğu için VDSL'den her türlü daha iyi ping değerleri sunar diye düşünmüştüm. Gerçi bir konuda fiber yazsa bile fiber olmadığını söylemişler o yüzden korkmadım değil, fiber olup olmadığını sorup geçerim. Kablonet altyapı sorgulamasında altta paylaştığım sonuç çıkıyor.
Eğer adres sorgulamanda bu sonucu gördüysen altyapında Türksat'ın kendi fiber şebekesi vardır. TT'nin altyapısını kullanmıyor. Ayrıca Gpon olan yerler var o zaman 1000 mbps hızı aktif olut sonuç gösteriminde. www.turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama herhalde buradan adresi sorguladın. Doğru sonucu sonuç sayfasında görebilirsin.
Eğer adres sorgulamanda bu sonucu gördüysen altyapında Türksat'ın kendi fiber şebekesi vardır. TT'nin altyapısını kullanmıyor. Ayrıca Gpon olan yerler var o zaman 1000 mbps hızı aktif olut sonuç gösteriminde. www.turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama herhalde buradan adresi sorguladın. Doğru sonucu sonuç sayfasında görebilirsin.