Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Router alıp modemi Bridge moduna alacaksanız. Tabi hat eğer DOCSIS ise.
Router alıp modemi Bridge moduna alacaksanız. Tabi hat eğer DOCSIS ise.
Çözüm
mefosane
Uzman
Teşekkür ederim çok. DOCSIS o yuvarlak şekilli kablo ise evet onunla bağlı. Bofferbloat özellikli Router diye mi aramalıyım?Router alıp modemi Bridge moduna alacaksanız. Tabi hat eğer DOCSIS ise.
Evet, coaxial kablo. Bufferbloat özellikli Router sonuç vermeyebilir. OpenWrt veya Merlin FW destekli bir ürün almanızı öneririm.
mefosane
Uzman
Evet, coaxial kablo. Bufferbloat özellikli Router sonuç vermeyebilir. OpenWrt veya Merlin FW destekli bir ürün almanızı öneririm.
Bu işimi görür mü? Modemi bridge moduna aldıktan sonra normalde kullandığım modemi Router'a kablo ile bağlamalı mıyım? Tekrardan çok teşekkür ederim.
Bu ürünü hangi siteden refeanslı linkle buldunuz bilmiyorum ama OpenWrt sayfasına uğramam önermemek için yetti.
- This device is NOT RECOMMENDED for future use with OpenWrt due to low flash/ram.
- The C50v4 is leaking LAN traffic through WAN port during boot, due to lack of port isolation.
- This device does not have sufficient resources (flash and/or RAM) to provide secure and reliable operation.
Modemin LAN portundan çıkan kabloyu Router'ın WAN portuna takacaksınız.Modemi bridge moduna aldıktan sonra normalde kullandığım modemi Router'a kablo ile bağlamalı mıyım?
mefosane
Uzman
Özür dilerim Google'a yazarak aramıştım ve normal olarak yanlış çıktı benim hatam. OpenWRT veya MerlinFW farkı nedir hangisini almamı önerirsiniz?Bu ürünü hangi siteden refeanslı linkle buldunuz bilmiyorum ama OpenWrt sayfasına uğramam önermemek için yetti.
- This device is NOT RECOMMENDED for future use with OpenWrt due to low flash/ram.
- The C50v4 is leaking LAN traffic through WAN port during boot, due to lack of port isolation.
- This device does not have sufficient resources (flash and/or RAM) to provide secure and reliable operation.
Modemin LAN portundan çıkan kabloyu Router'ın WAN portuna takacaksınız.
Ben daha çok ASUS ürünlerini tercih ettiğim için Asus'un Merlin yüklenebilen sürümlerini önerebilirim.