Yiğenim şurdan bi altyapı sorgula bakalım.
Adsız.webp

:rofl: :rofl: :rofl:

12 senedir Kablonet (DOCSIS) kullanıyorum, modemlerinden artık bıktım. Hattıma en fazla 200/20 hız veriyorlar, Superonline ise 1000 verebiliyor. Sizce geçeyim mi? Sansür olaylarından haberim var; DPI kullanımında sıkıntı çıkarıyor mu?

Bizde 100 Mbps vardı, sonra 200'e geçtik. Beyaz bir modem taktılar, adını hatırlamıyorum ama çok memnunum ben.

Altyapınıza göre söylüyorum, eğer Kablonet'te gecikme ve stabiliteden memnunsanız kalın. En azından sansüronline gibi saçma sapan politakaları yok. Hatta DOCSIS modemleri DNS değiştirmeye bile izin veriyor. Ha modemin kalitesinden memnun kalmazsanız modemi bridge moda alıp router takarsınız. Ben o şekilde kullanıyorum gayet memnunum.

Altyapınıza göre söylüyorum, eğer Kablonet'te gecikme ve stabiliteden memnunsanız kalın. En azından sansüronline gibi saçma sapan politakaları yok. Hatta DOCSIS modemleri DNS değiştirmeye bile izin veriyor. Ha modemin kalitesinden memnun kalmazsanız modemi bridge moda alıp router takarsınız. Ben o şekilde kullanıyorum gayet memnunum.
Yeni modem kiraladım router kullanmama rağmen çünkü eski modem 3-4 gün çalıştıktan sonra internet her türlü sapıtmaya başlamıştı. Yeni modemden memnunum hatta routeri iptal bile ettim. 1 yıl daha taahhüt uzattım bakalım.