linux

Başarılı
Yer
izmir
Su an Türk Telekom var ancak internet sürekli kesiliyor. Kesilince 4-5 saat gelmiyor. Bir arkadaş Superonline'a geçti, güzel diyor. Diğeri de geçme kötü diyor. Sizce geçilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Altyapınız hangisine uygunsa ona geçin. O iyi bu kötü yok. Bölgeden bölgeye değişiyor. Tabii bazı operatörler diğerlerine göre kötü ama mesela Superonline sevmeyenler var ama benim oturduğum yerde tek 1000mbps veren operatör ve kesintisiz kullanabiliyorken başka yerde Superonline kullanan insanlar nefret ediyor.

Türk Telekom her zaman kesiliyor diye bir şey yok demek ki sizin evinizin altyapısında yani sizden kaynaklı bir şey var. Eğer TT'den kaynaklı bir olay olsaydı zaten bütün mahalleniz ayaklanırdı. Altyapınız hangi firmaya ait ise o firmadan hizmet almak en sağlıklısı gidip altyapınız TT'ye ait iken Superonline geçmenizin hiçbir anlamı yok.

Altyapınız hangisine uygunsa ona geçin. O iyi bu kötü yok. Bölgeden bölgeye değişiyor. Tabii bazı operatörler diğerlerine göre kötü ama mesela Superonline sevmeyenler var ama benim oturduğum yerde tek 1000MBPS veren operatör ve kesintisiz kullanabiliyorken başka yerde Superonline kullanan insanlar nefret ediyor.

Bölgede TT fiber yok mu?

Sitede oturuyorum ve Superonline ile anlaşmalılar sanırım. Sadece Superonline var fakat yakın zamanda TurkNet Fiber geldi 1000MBPS. Ona da son yaşanan olaylardan sonra abonelik yaptırmak istemiyorum.

Son yaşanan olay TurkNet ile alakalı değil BTK log aktarım şekli ile alakalı, sızan kişi sürekli dinlemiştir boş port açığı bulmuştur.
Ben 8 ay falan kullandım en iyisi türknetti.
Geçen metro çektirme kararı aldığım için iptal ettirdim.

Su an Türk Telekom var ancak internet sürekli kesiliyor. Kesilince 4-5 saat gelmiyor. Bir arkadaş Superonline'a geçti, güzel diyor. Diğeri de geçme kötü diyor. Sizce geçilir mi?

Basit bir kullanıcısın ama Türk Telekom VDSL ve Superonline fiber var ise Türk Telekom'da kalmanı öneririm :hehehe:

Evde altyapı var fiber 100mb. Bu intrnet kesilmesi de tek bizde değil sitedeki tüm Türk Telekom kullananlarda oluyor.