Detaylar
Kim cevapladı?Bence geçilmez. Başvuru yaparsam 200/20 internet veriyorlar. Şu an 100/10 internet kullanıyorum.
Sizin gibi TurkNet'e başvuru yaparsam, 50 Mbps falan hız veriyorlar evime.
Belki güzel bir router alıp düzelebilir?
Son düzenleyen: Moderatör:
ysffbulut
Yetkin
Hocam sıkıntı modem değiştirilmiyor maalesef. İnfinity 401 gibi dandik bir model verdiler.Bence geçilmez. Başvuru yaparsam 200/20 internet veriyorlar. Şu an 100/10 internet kullanıyorum.
Hocam sıkıntı modem değiştirilmiyor maalesef. Infinity 401 gibi dandik bir model verdiler.
Bende de var o hocam. Router ve modem ayrı makineler hocam. Gidip Ethernet ile routerı modeme bağlayıp, modemi bridge mode yapmak lazım.
Düzelmesi lazım sanırım. Bende de bufferbloat testlerinde C oluyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
ysffbulut
Yetkin
Bende de var o hocam. Router ve modem ayrı makineler hocam. Gidip Ethernet ile routerı modeme bağlayıp, modemi bridge mode yapmak lazım.
Düzelmesi lazım sanırım. Bende de bufferbloat testlerinde C oluyor.
Hocam bridge modun pingle alakası olduğunu sanmıyorum, o yüzden TurkNet'e geçsem mi diye düşündüm. Tamamen DOCSIS'ten kaynaklı sanırsam.
ysffbulut
Yetkin
Fiber destekliyor.
35gvm78
Üstün
Direkt geçebilirsiniz TurkNet'e eğer fiber altyapıda sorun yoksa İstanbul ve Batı Bloku civarında bu değerlere kolayca erişilebilir.
ysffbulut
Yetkin
100/10 veriyor normalde, 200 TL daha fazla vererek olarak 1000'e çekiyorlar sanırsam. Sayfasında öyle diyor.Direkt geçebilirsiniz TurkNet'e eğer fiber altyapıda sorun yoksa İstanbul ve Batı Bloku civarında bu değerlere kolayca erişilebilir.
35gvm78
Üstün
100/10 veriyor normalde, 200 TL daha fazla vererek olarak 1000'e çekiyorlar sanırsam. Sayfasında öyle diyor.
Evet. Ama tek kriteriniz ping ise indirme hızlarının ping değerlerine etkisi olmaz. Alırken ona dikkat edebilirsiniz.