3586

Uzman
Makaleler
33
Az önce kulaklık önerisinde şöyle kulaklıklar önerildi. Görünüsü çok iyi duruyor, ve resimlerine biraz baktığımda kabloları sökülüp takılabildiğini gördüm. Bu kulaklıklar nasıldır? İnternetten istediğimiz gibi kablo alıp takabiliyor muyuz?

Bahsettiğim ürünler

Son düzenleme:
Az önce kulaklık önerisinde şöyle kulaklıklar önerildi. Görüntüsü çok iyi duruyor, ve resimlerine biraz baktığımda kabloları sökülüp takılabildiğini gördüm. Bu kulaklıklar nasıldır? İnternetten istediğimiz gibi kablo alıp takabiliyor muyuz?

Bahsettiğim ürünler

Bu tür IEM'ler nötr bir profile sahip olduğu için eq yapmadan kullanılmaz bence. Chu II tavsiyemdir aralarında.

Arkadaşım kullanıyordu ama yakın dönemde kulağını ağrıttığını söyleyerek başka kulaklığa geçti. Neden ağrıttı falan bilmiyorum. Ama onunkinin de kablosu böyle çıkıyordu sanırım.

Bundan kullanıyorum ses kartı ile güzel geliyor bana. Normal kulaklıklardan daha rahat ve havadar. :D Sesine iyi diyemem kişiye göre değişir ses kartsız ama kullanmazdım. Ses kartlarıyla adam oluyor kulaklıklar.
KZ EDX PRO

Not: Bu kulaklıklar stüdyo kulaklık gibi bir şey deniyor. Geneli dip ses veriyor (boştayken bir hışırtı oluyor.) Ben alıştım galiba özellikle baktım hala yapıyormuş. :D Araştırdığımda en pahalısını da alsan aynı durum var mış sanırım. Kabloları kulaklıktan pahalı olabiliyor kalın bakır filan.

Mesela küçük bir adaptör gibi bir şey ile kablosuz olarak kullanabilme imkanı var mıdır hocam?
Dediğim KZ serilerini kendi sitesinden bakabilirsin. Kablosuz kullanmak için aparatları var veya farklı kablo çeşitleri filan baya çeşitlilik var bende sitesinden almıştım.

Son düzenleme:
Fiyat skalası çok geniş. 20$'a da var, 1000$'a da.
Mesela en ucuzundan ne önerirsiniz hocam? Telefonda kullanmalık.

Bundan kullanıyorum ses kartı ile güzel geliyor bana. Normal kulaklıklardan daha rahat ve havadar. :D Sesine iyi diyemem kişiye göre değişir ses kartsız ama kullanmazdım. Ses kartlarıyla adam oluyor kulaklıklar.
KZ EDX PRO

Not: Bu kulaklıklar stüdyo kulaklık gibi bir şey deniyor. Geneli dip ses veriyor (boştayken bir hışırtı oluyor.) Ben alıştım galiba özellikle baktım hala yapıyormuş. :D Araştırdığımda en pahalısını da alsan aynı durum var mış sanırım. Kabloları kulaklıktan pahalı olabiliyor kalın bakır filan.

Dediğim KZ serilerini kendi sitesinden bakabilirsin. Kablosuz kullanmak için aparatları var veya farklı kablo çeşitleri filan baya çeşitlilik var bende sitesinden almıştım.
Çok iyi duruyor hocam.

Arkadaşım kullanıyordu ama yakın dönemde kulağını ağrıttığını söyleyerek başka kulaklığa geçti. Neden ağrıttı falan bilmiyorum. Ama onunkinin de kablosu böyle çıkıyordu sanırım.
Belki modelin tasarımından belki de kulak yapısından kaynaklıdır hocam.