Bütçe
1.250 TL
Malzeme kalitesi olarak M3 Pro kötü.
M3 Pro'nun malzeme kalitesi daha yüksek ücret verip daha kötü Polling Rate sunan bir model almayı gerektirecek kadar kötü mü ?
Helios 2, Viper Mini ile aynı sayılabilecek boyutlara sahip. M3 Pro'yu düşünmemin sebebi boyutlarıydı. Boyut olarak daha iyi bir model alamayacaksam Z1 almayı düşünüyordum. Helios 2'yi göz önüne alırsak Z1 ile arasındaki fiyat farkını vermeye değer mi gerçekten ?

El ölçülerim ve tutuş şeklimi göz önüne alırsak Z1'de daha rahat edebilir miyim onu da merak ediyorum.

M3 Pro'nun malzeme kalitesi daha yüksek ücret verip daha kötü Polling Rate sunan bir model almayı gerektirecek kadar kötü mü ?
Helios 2, Viper Mini ile aynı sayılabilecek boyutlara sahip. M3 Pro'yu düşünmemin sebebi boyutlarıydı. Boyut olarak daha iyi bir model alamayacaksam Z1 almayı düşünüyordum. Helios 2'yi göz önüne alırsak Z1 ile arasındaki fiyat farkını vermeye değer mi gerçekten ?

El ölçülerim ve tutuş şeklimi göz önüne alırsak Z1'de daha rahat edebilir miyim onu da merak ediyorum.

4K hz zorunlu ise buna bakın.

4K hz zorunlu ise buna bakın.
Derdimi tam anlatamadım diye düşünüyorum. Daha rahat edebilmek için Viper Mini'den daha büyük bir fare almak istiyorum. Viper Mini'nin boyutlarının altında olmamak şartıyla kalite açısından ciddi bir alternatif çıkarsa rahatlığımdan ödün verebilirim. Helios 2'de bunu göremediğim için modele uzak kaldım. Bu sebeple sorguladım.
El ölçülerim ve tutuş şeklim açısından Z1 yeterli midir ? Eğer yeterliyse de kendimi zorlayarak M3S Pro gibi modellere çıkmaya değer mi ? Arada ciddi fiyat farkları var. Eğer daha büyük bir ürün almam gerekiyorsa da M3 Pro'ya alternatif ürünler var mıdır ? Yoksa da M3 Pro gerçekten alınmayacak bir model mi ? Tüm bunların dışında da 4000 HZ Polling Rate ise ana konumda belirttiğim koşullar göz önüne alındığında gerekli midir ?