Kaç kilo olabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan QQChart
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 71
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım, dediğim gibi her insanın metabolizması vs. farklı oluyor. Vücudunuzu en iyi siz tanırsınız. Bütçe sorununuz yoksa diyetisyen ve spor salonlarına bakabilirsiniz.
Malesefki bütçe sorunum var. Vücudumu tanıyamıyorumki nasıl ve neden aldığımı anlamıyorum.

Malesefki bütçe sorunum var. Vücudumu tanıyamıyorumki nasıl ve neden aldığımı anlamıyorum.

Belediye spor salonlarına bakınız, onlar uygun oluyordu. Olmazsa parka gidin yapın. Yani bir yerden başlayın gerisi gelsin.

Ben varsa bulamadım ama arkadaş ortamınız varsa halı saha gibi aktif aktiviteleri yaparsanız iyi gelebilir, nitekim bunlarda spora girer. Evde Tuna Tavus gibi 5-10 lt sularla da spor yapabilirsiniz.

Ben varsa bulamadım ama arkadaş ortamınız varsa halı saha gibi aktif aktiviteleri yaparsanız iyi gelebilir, nitekim bunlarda spora girer. Evde Tuna Tavus gibi 5-10 lt sularla da spor yapabilirsiniz.
Su şişeleriyle yapmayı denerim en kötü artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…