Malesefki bütçe sorunum var. Vücudumu tanıyamıyorumki nasıl ve neden aldığımı anlamıyorum.Anladım, dediğim gibi her insanın metabolizması vs. farklı oluyor. Vücudunuzu en iyi siz tanırsınız. Bütçe sorununuz yoksa diyetisyen ve spor salonlarına bakabilirsiniz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Spor yapıyor musun dostum?Malesefki bütçe sorunum var. Vücudumu tanıyamıyorumki nasıl ve neden aldığımı anlamıyorum.
Hayır yapmıyorum.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Malesefki bütçe sorunum var. Vücudumu tanıyamıyorumki nasıl ve neden aldığımı anlamıyorum.
Belediye spor salonlarına bakınız, onlar uygun oluyordu. Olmazsa parka gidin yapın. Yani bir yerden başlayın gerisi gelsin.
Yaşadığım yer de öyle bir şey yoktur herhalde.Belediye spor salonlarına bakınız, onlar uygun oluyordu. Olmazsa parka gidin yapın. Yani bir yerden başlayın gerisi gelsin.
Birde sizce ben kaç duruyorum?
Yaşadığım yer de öyle bir şey yoktur herhalde.
84-85 gibi, ama göbeğiniz çok fazla. Çok bira içiyor musunuz? Göbeğiniz bira göbeğine benziyor da.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Yaşadığım yer de öyle bir şey yoktur herhalde.
Nerede yaşıyorsunuz ayıptır sorması hocam?
Artvin.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Ben varsa bulamadım ama arkadaş ortamınız varsa halı saha gibi aktif aktiviteleri yaparsanız iyi gelebilir, nitekim bunlarda spora girer. Evde Tuna Tavus gibi 5-10 lt sularla da spor yapabilirsiniz.
Su şişeleriyle yapmayı denerim en kötü artık.Ben varsa bulamadım ama arkadaş ortamınız varsa halı saha gibi aktif aktiviteleri yaparsanız iyi gelebilir, nitekim bunlarda spora girer. Evde Tuna Tavus gibi 5-10 lt sularla da spor yapabilirsiniz.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.